Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΖΩΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ... ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΟΚΟΤΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΝΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΡΗΞΗ...!!!

Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος παρακολουθούν μαζεμένοι την ώρα που φορτηγό γεμάτο εκρηκτικά οδεύει μέσα στην πόλη της Κομπάνι για να...



Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος παρακολουθούν μαζεμένοι την ώρα που φορτηγό γεμάτο εκρηκτικά οδεύει μέσα στην πόλη της Κομπάνι για να ανατιναχθεί σε επίθεση αυτοκτονίας μπροστά στα αναχώματα και τις γραμμές άμυνας των Κούρδων μαχητών.

Στο βίντεο, φαίνεται στο βάθος η στιγμή της έκρηξης. Οι φλόγες σηκώνονται ψηλά στον ουρανό, ενώ το μανιτάρι που δημιουργείται από την έκρηξη και ο καπνός δείχνει την ισχύ της.

Την ώρα της έκρηξης οι τζιχαντιστές ξεσπούν σε αλαλαγμούς και χειροκροτήματα, καθώς είναι η μόνη… χαρά που τους έχει μείνει. Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας μετρούν τους νεκρούς τους και αναγκάζονται σε άτακτες υποχωρήσεις, καθώς οι Κούρδοι του YPG και οι Πεσμεργκά προελαύνουν, ανακτώντας χαμένα εδάφη. tribune.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.