Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΡΩΣΟΔΟΥΛΟΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ... Η ΡΩΣΙΑ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ... Ε...;;;

Η Ρωσία θα επιδιώξει να τριπλασιάσει τις εμπορικές της συναλλαγές με την Τουρκία στα 100 δισ. δολάρια σε ετήσια βάση για να αντισταθμίσ...


Η Ρωσία θα επιδιώξει να τριπλασιάσει τις εμπορικές της συναλλαγές με την Τουρκία στα 100 δισ. δολάρια σε ετήσια βάση για να αντισταθμίσει ένα μέρος της ζημίας που έχει υποστεί από τις κυρώσεις που της έχει επιβάλει η Δύση, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε σε τουρκικά μέσα την Παρασκευή.

Ο Πούτιν θα επισκεφθεί την Τουρκία την Δευτέρα για συνομιλίες με τον ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο ο Ρώσος ηγέτης εξήρε διότι αρνήθηκε να επιβάλει και αυτός κυρώσεις, όπως έπραξαν κυρίως οι ΗΠΑ και η Ε.Ε.

Ο Πούτιν, ο οποίος χαρακτήρισε τις κυρώσεις απαράδεκτες, θα συζητήσει εκτενώς με τον Ερντογάν για τη διεθνή δράση εναντίον της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) στη Συρία και στο Ιράκ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσάκοφ., σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Θα υποστηρίξουμε τις κυβερνήσεις της Συρίας, του Ιράκ και των άλλων κρατών στην περιοχή», ανέφερε ο Πούτιν και κάλεσε να δοθεί λύση μέσω του ΟΗΕ.

Η Ρωσία είναι ένας από τους βασικούς συμμάχους της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ στη Συρία, αλλά η Τουρκία είναι ένας από τους σκληρότερους αντιπάλους της. protothema.gr

4 σχόλια

  1. ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ''ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ '' ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ:
    1. ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΡΩΣΙΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ 40 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ( ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΑΠΟ ΕΝΤΟΠΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΟΙΝΩΣ ΤΟΥΒΛΑ)
    2. ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.
    3. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ''ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ'' ΚΑΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ.
    ΣΥΝΕΠΩΣ:
    1. ΞΑΘΝΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΞΑΝΘΕΣ ΠΙΠΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ.
    2. ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΤΟΥΒΛΑ ΕΙΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΟΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΑΣ. ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΧΑΡΒΑΝΤ Η ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΗΤΑΝ Ε-Λ-Λ-Η-Ν-Ε-Σ.
    ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΤΟΥΒΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Ρώσοι ποτέ δεν ήταν φίλοι μας.Οι Ρώσοι κοιτούν τα συμφέροντά τους.
    Η ορθόδοξη χριστιανοσύνη είναι μία θρησκεία.
    Ως θρησκεία ορίζουμε την πίστη και λατρεία σε κάποιο ανώτατο πνεύμα.Αυτός είναι ο ορισμός της θρησκείας.Η θρησκεία ΔΕΝ έχει να κάνει με το DNA,εθνο-φυλετικά χαρακτηριστικά ούτε με την εθνική συνείδηση.
    Άρα από εδώ συμπεραίνουμε πως όποιος είναι χριστιανός ορθόδοξος,δε σημαίνει πως είναι Έλληνας.Ούτε φιλέλληνας.
    Οι Σκοπιανοί είναι χριστιανοί ορθόδοξοι,αλλά είναι φανατικά ανθέλληνες και φιλότουρκοι.
    Η νέα γενιά των Αλβανών,είναι επίσης χριστιανοί ορθόδοξοι,αλλά είναι φανατικά ανθέλληνες.
    Πρέπει να βλέπουμε τη θρησκεία μεταφυσικά και όχι πολιτικά-επίγεια.
    Εννοείται ότι οι Ρώσοι ΔΕΝ είναι φίλοι μας και έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία,επειδή μοιάζουν τα σκοπιανικά με τα ρωσικά.
    Δυστυχώς η Ελλάδα μας πάντα ήταν μόνη.
    Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να είμαστε μακρινοί και αγαπημένοι με ΗΠΑ-Ρωσία. Ούτε εχθροί,αλλά ούτε και φίλοι.
    Και να αποχωρήσουμε από ΕΕ-ΟΝΕ.
    Είμαι εναντίον του ΝΑΤΟ,αλλά δυστυχώς από το ΝΑΤΟ δεν μπορούμε να αποχωρήσουμε,διότι οι ΗΠΑ θα θυμώσουν και θα χάσουμε τα νησιά Αιγαίου,Θράκη,Μακεδονία,Ήπειρο,Κέρκυρα.
    Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν την Τουρκία,Σκόπια,Αλβανία.
    Το ΝΑΤΟ δεν είναι βορειο-ατλαντική συμμαχία.Είναι αμερικανική ηγεμονία.
    Μπορούμε να παραμείνουμε στο ΝΑΤΟ,αλλά μόνο ως βοηθητικό στέλεχος.Θα πληρώνουμε κάθε χρόνο και εμείς όπως και όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ τη συμμετοχή μας-φόρο υποτέλειας,αλλά ΔΕ θα συμμετέχουμε σε καμία εκστρατεία τους.
    Όταν μία χώρα είναι αδύναμη οπλικά,πρέπει αναγκαστικά να κάνει δυνατές συμμαχίες.Άρα αναγκαστικά πρέπει να παραμείνουμε στο ΝΑΤΟ,αλλά επαναλαμβάνω,ως βοηθητικό στέλεχος.
    Εάν αποχωρήσουμε από ΕΕ-ΟΝΕ,παραμείνουμε στο ΝΑΤΟ ως βοηθητικό στέλεχος και είμαστε μακρινοί και αγαπημένοι με ΗΠΑ-Ρωσία,θα κρατήσουμε την ουδετερότητά μας σε ενδεχόμενο 3οΠαγκ.Πόλεμο.
    Και αυτός πρέπει να είναι ο σκοπός των Ελλήνων.Να παραμείνουμε ουδέτεροι σε ενδεχόμενο 3οΠΠ.Χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.