Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ... ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ! ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΔΗΓΟΣ ΗΡΘΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ, ΑΠΑΧΘΕΙΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ!

Αντιμέτωπη με την αποκρουστική ψευδαίσθηση, ήρθε μια μητέρα που περπατούσε στην περιοχή όπου ήταν σταθμευμένο το φορτηγό με την 3χρονη κόρη...


Αντιμέτωπη με την αποκρουστική ψευδαίσθηση, ήρθε μια μητέρα που περπατούσε στην περιοχή όπου ήταν σταθμευμένο το φορτηγό με την 3χρονη κόρη της.

Αφού φρόντισε πρώτα να κλείσει τα μάτια της κόρης της, έβγαλε μια φωτογραφία και έκανε αναφορά στην αστυνομία, με τις αρχές να εικάζουν πως μπορεί να πρόκειται για διαφημιστική εκστρατεία για κάποιο strip club.

Η γυναίκα ανέβασε τη φωτογραφία και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και στο @Everydaysexism στο Twitter, πυροδοτώντας μια διαδικτυακή εκστρατεία για απαγόρευση της φρικτής εικόνας.

Η έναρξη της εκστρατείας, συνοδεύτηκε από απειλές ομαδικών βιασμών.

Ένα μέλος, που είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν από 17 χρόνια, σημείωσε πως το μήνυμα που περνά η οπτική ψευδαίσθηση είναι πολύ επικίνδυνο.

"Με το να αστειεύεσαι με μια τέτοια εικόνα, πολλαπλασιάζεις τη βία ενάντια στις γυναίκες και την καθιστάς αποδεκτή.

Δεν πρέπει να υποβαθμίσουμε τη σοβαρότητα από το περιστατικό. Δεν θέλω να αντικρίζω αυτό το θέαμα όταν έχω υπάρξει θύμα απαγωγής και έχω κρατηθεί όμηρος για αρκετές μέρες σε ένα τροχόσπιτο.

Είναι ακόμα χειρότερο ααν συνδέεται με διαφήμιση για κάποιο strip club γιατί έτσι συνδυάζουν το μήνυμα της απαγωγής και της σεξουαλικής διέγερσης και το καθιστά ακόμα πιο σκοτεινό", σημείωσε η Jo.

Οι αρχές μετά και τον αυξανόμενο θυμό των πολιτών έδωσε διορία 48 ωρών στον ιδιοκτήτη για να αφαιρέσει την εικόνα από το φορτηγό του. "Είναι πολύ προσβλητική και σοκαριστική", σημείωσε γυναίκα αστυνομικός.

Πηγή: Metronewsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.