Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

" ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ... ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΓΚΕΛΑ." AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΟΥ "ΕΣΠΑΣΕ" ΤΑ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ!

Λαός και… επίσημοι έγιναν ένα χωρίς ούτε ένα γιουχάισμα. Πήρε το ρίσκο και ήταν διατεθειμένος να παραιτηθεί αν κάτι πήγαινε στραβά. Δεν...



Λαός και… επίσημοι έγιναν ένα χωρίς ούτε ένα γιουχάισμα. Πήρε το ρίσκο και ήταν διατεθειμένος να παραιτηθεί αν κάτι πήγαινε στραβά. Δεν πήγε όμως, και νιώθει μια αγαλλίαση που δε πληρώνεται με τίποτα.

Ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας, Ιωάννης Σεϊντής άφησε εμβρόντητους τους συναδέλφους του και τους πολίτες της Πάτρας, όταν έδωσε διαταγή να ανοίξουν τα κιγκλιδώματα και οι γονείς να περάσουν μπροστά από αυτά για να δουν τα παιδιά τους.

Η ενέργειά του έχει τύχη θετικής ανταπόκρισης στην αχαϊκή πρωτεύουσα και όχι μόνο, εκτός από το υπουργείο Δημόσιας τάξης και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., στελέχη των οποίων, μουδιασμένα ίσως και αιφνιδιασμένα, δεν επικοινώνησαν μαζί του για να εκφράσουν την ευαρέσκεια ή δυσαρέσκεια για την κίνησή του.

«Το επεξεργαζόμουν μέρες στο μυαλό μου. Δεν μπορούσα να βλέπω παιδιά και γονείς πίσω από κάγκελα. Δεν θα μου άρεσε να ακούσω την επόμενη ημέρα για σιδηρόφρακτη παρέλαση, ότι καλύτερα να είναι να σταματήσουν οι παρελάσεις και άλλα τέτοια. Αποφάσισα να ρισκάρω αναλαμβάνοντας όλες τις συνέπειες της απόφασής μου», λέει ο ταξίαρχος Σεϊντής.
«Είχα πάρει την απόφασή μου. Τους είπα ότι εγώ είμαι μπροστά, μη φοβούνται, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη ότι κι αν συμβεί. Ο αξιωματικός πρέπει να διαβλέπει, να εκτιμά, να προβλέπει και να ρισκάρει με ασφάλεια. Ήμουν έτοιμος για όλα, ακόμη και να παραιτηθώ αν κάτι πήγαινε στραβά. Θα είχα κάνει λάθος. Θα είχα πάρει λάθος απόφαση. Την ίδια απόφαση όμως θα έπαιρνα όσες φορές κι αν έπρεπε να επιλέξω ανεξάρτητα από το γεγονός ότι τώρα ξέρω το θετικό αποτέλεσμά της», δηλώνει εμφατικά ο ταξίαρχος.

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
kyklwpas

1 σχόλιο

  1. Μπράβο του και επαυξάνω ... !!!!.
    ΜΠΡΆΒΟ και σε όλη την αστυνομία που
    όντως ριψοκινδινευουν την ζωή τους στους δρόμους για να μας προστατέψουν
    Ωστόσο θα ήθελα να πω και αυτό
    Κάποιες στιγμές πρέπει οι ανώτεροι να ελέγχουν να επιπλιτουν η και να τιμορούν τις λάθος ενέργειες που ασκούν αστυνομικοί σε αθώους πολίτες ακόμα και όταν πρόκειται για λάθος να ζητούν τουλάχιστον μια συγνώμη για τον οποίο υπέρβολικο ζήλο δείξανε η λάθος πληροφορία είχαν.
    ΜΕ ΤΗΝ ευκαιρία ΤΟΥΤΙ ΛΟΙΠΌΝ ΘΑ ΑΝΑΦΈΡΩ ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΗΝΕΥΕΙ με την ασφάλεια ΠΑΤΡΩΝ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΘΈΛΩ ΝΑ ΘΊΞΩ πρόσωπα.
    Έχοντας πάρει το ΚΤΕΛ από Κηφισό Αθηνών για Πάτρα προ μηνός περίπου και ενώ κοιτούσα χαλαρός εξω από παράθυρο θαυμάζοντας τα τοπία έξω από αυτό φτανοντας στο ριο , κλιμάκιο αστυνομίας με πολιτικά αλεξίσφαιρα γιλέκα με συμβατικά αμαξια σταμάτησαν το πούλμαν στην εθνική Αθηνών Πατρών έξω από πατρα .Δεν κατάλαβα τι συμβαίνει .
    Αστραπιαία μπήκαν μέσα ένοπλοι σε δευτερόλεπτα φτάσανε σε μένα προτείνοντας όπλο πάνω μου στον λαιμό μου τρομοκρατιθικα έμεινα συστιλος .. Η καλή του όπλου .ευρώ πίεζε στον λαιμό σε σημείο που με πόναγε το ανέφερα στον εν λόγο Κύριο απάντηση. .
    Αν πατήσω την σκανδάλη θα πονέσει περισσότερο. . Μου πέρασαν χειροπέδες με σπροξαν έξω ... πέταξαν κάτω το τσαντάκι μου πέφτοντας αντικείμενα μαζί με μια ζακέτα που είχα
    Ομόλογο ήταν από ότι ποιο δυσάρεστο έχω ζήση μέχρι αυτή την στιγμή που ζω ( χωριά το ρεζιλίκι σε ένα πούλμαν γεμάτο ) τρομοκρατίμενος και ρωτώντας εγω τι σημβαίνει με βάλανε σε περιπολικό και οδήγησαν στην ασφάλεια Πατρών όπου άρχισε ένας άλλος Γολγοθάς από κρατητήριο σε δωμάτια .. συνεχώς φωτογραφίες .. και δακτυλικά ....
    Επισήμανση από μάρτυρες σε κρυφό καθρέπτη πράγματα που μόνο σε αστυνομικές σειρές έχω δει ...
    Μου πειραν DNA και φυσικα δεχτικα να δώσω .. οστοσο να σειμιοσο οτι μετά με βολάν να υπογράψω ενγραφο ότι το έδωσα οικειοθελώς κάτι που υπέγραψα εφόσον ήξερα ότι δεν είχα λόγο να μην το κάνω ..
    Ελάχιστοι αστυνομικοί _ άνθρωποι με καθισιχαζαν ρωτώντας και μήλοντας έμαθα
    ΌΤΙ ΕΊΧΑΝ ΣΉΜΑ ΌΤΙ ΣΤΟ ΠΟΎΛΜΑΝ ΕΠΈΒΕΝΕ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΛΕΥΚΌ ΚΑΠΈΛΟ ..ο οποίος ήταν εμπλεκομένος σε ένοπλη ληστεία με τραυματισμό. .
    Αυτός λοιπόν προφανώς είδους εγώ ... Η τουλάχιστον με ταλεπωρησαν τρομοκρατιθικα γιατί φορούσα μια γκρι τραγιασκα ..
    Δεν μου ζήτησαν εν τέλη ούτε συγνώμη και μάλιστα μου είπαν μην το ξεχιλονουμε πολύ γιατί δεν βγάζει πουθενά
    Είσαι καθαρός από εμάς αλλά επειδή μιλάς πολύ θα σε αναλάβουν η δίπλα. . Στο αν φύγεις από εδώ η όχι ...
    Ο λόγος ..
    Είχα ένα πακέτο καπνό αφορολόγητο ξέρετε .. από δρόμο που σε βρισκουν οποτε θελουν και οπουδήποτε στο δρόμο για να αγοράσεις ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΑΓΟΡΑΖΩ ΔΙΣΤΙΧΟΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΟΜΟΛΟΓΟ δεν θα δικαιολογιθω περίσοτερο ..
    Τελικός μου σηναψαν και κατηγορία .. για το χρισιμοποιημενο αφορολογιτο πακέτο που είχα
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΎΣΑ ΠΟΛΎ .. σύμφωνα με τα δικα τους λεγόμενα ...
    Και με άφησαν ελεύθερο από τύχη αργά το βράδυ ευτυχώς ξαναλέω. ..
    Φυσικά και προφανώς δεν μπορώ να αποδείξω τπτ για τον γοργόθα που πέρασα από εσφαλμένη πληροφορία έστω που είχαν. .

    αλλα νομίζω ίσος ότι αξίζει τουλάχιστον να το αναφέρω εδώ ... Μιας και μου είπαν να μην κάνω κάποια αναφορά δικοί μου άνθρωποι μην μπλέκουμε με δημοσιο δικαστήρια γιατί μόνο έξοδα θα αποφέρουν που δεν υπάρχουν. .
    μετά από χρονοβόρα διαδικασία .
    ΑΥΤΆ ΕΊΧΑΝ ΝΑ ΠΩ ΉΤΑΝ ΜΙΑ ΆΣΧΗΜΗ ΕΜΠ ΊρΙΑ ΠΟΥ ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΆΣΩ ΠΟΤΈ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΠΑΤΡΩΝ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.