Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

AYTH EINAI H AKΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΥΡΙΑΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙ

Ο τουρκικός στρατός εκτέλεσε εν ψυχρώ την Πέμπτη, με μια σφαίρα στο κεφάλι, την 28χρονη ακτιβίστρια Καντέρ Ορτακαγιά (Kader Ortakaya) σ...



Ο τουρκικός στρατός εκτέλεσε εν ψυχρώ την Πέμπτη, με μια σφαίρα στο κεφάλι, την 28χρονη ακτιβίστρια Καντέρ Ορτακαγιά (Kader Ortakaya) στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, δίπλα στην Κομπάνι.

Η Καντέρ Ορτακαγιά έχασε τη ζωή της όταν ο τουρκικός στρατός άνοιξε πυρ με πραγματικές σφαίρες κατά καλλιτεχνών οι οποίοι προσπάθησαν να σχηματίσουν μια ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης για την Κομπάνι, στα σύνορα Σουρούκ (Τουρκία) – Κομπάνι.

Ο τουρκικός στρατός επίσης πυροβόλησε και έριξε δακρυγόνα και στους ανθρώπους που βρίσκονταν στα σύνορα από την πλευρά της Κομπάνι. Με άλλα λόγια, ο τουρκικός στρατός πυροβόλησε εναντίον των Κούρδων της Συρίας.



Η νεκρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πολιορκημένης Κομπάνι και θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην Ούρφα της Τουρκίας, μέσω του συνοριακού περάσματος Μουρσίτπιναρ, στα βόρεια της Κομπάνι.

Η Καντέρ Ορτακαγιά καταγόταν από την Ούρφα και έκανε μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Μαρμαρά, στην Κωνσταντινούπολη, μετά την αποφοίτησή της από το τμήμα κοινωνιολογίας. Ήταν γνωστή για τις ακτιβιστικές της δράσεις στην Τουρκία, υπερασπιζόμενη τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Μια ημέρα πριν δολοφονηθεί από τον τουρκικό στρατό, η Καντέρ Ορτακαγιά μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Sterk TV είχε δηλώσει: «Θα αγωνιστούμε μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μας».

Παρακολουθήστε τι γράφεται στο Twitter για τη δολοφονημένη ακτιβίστρια από το τουρκικό καθεστώς:  
tribune

1 σχόλιο

  1. ημουν ακριβως διπλα και αυτοπτης μαρτυς στην επιθεση των αριστερων φονιαδων κατα δασκαλων της χα.
    ολοι ξεραμε οτι την εχουν στημενη στην χα και θα τους τσακισουν μεταξυ 11 και 13 η ωρα, εκτος απο την ιδια την χα...
    ομαδα περιφρουρησης απο 5-6 χρυσαυγιτες ελειπε για καφε εκεινη την ωρα.
    τοτε ειδοποιησε τους αναρχοκομουνιστες φονιαδες που ηταν σταντ μπαη (καμια 20αρια)να μπουνε το ακροαριστερο στελεχος της δοε ο γνωστος μισελλην φονιας το σκουπιδι σμηλιος και τσακισαν 2 δασκαλες και 2 δασκαλους, τον εναν (διευθυντης 14ου δ.σ σταυρουπολης)σοβαρα με επαγγελματικη κλωτσια κικ μποξινγκ στα πλευρα
    τσακισαν και εναν δημοτικο συμβουλο της χα
    τους πηρε ασθενοφορο
    παραδοξως συνεληφθησαν οι επαγγελματιες μπολσεβικοι φονιαδες αλλα θα αφεθουν ολοι ελευθεροι ως γνωστον, θα πληρωθουν και θα συνεχισουν την επομενη φορα.
    χιλιαδες μαρξιστες δασκαλοι επευφημουσαν το ξυλο και φωναζαν σκοτωστε τους ναζι βασανιστε τους φασιστες...
    τετοια λυσσα και τετοιο μισος εναντιον των ελληνων δεν εχουν τουρκοι μπουλγκαροσκοπιανοι και τουρκαλμπαν μαζι.....
    ειμαστε σε πολυ δυσκολη ως τραγικη θεση
    η χα εχει υποτιμησει παρα πολυ τον μποσλεβικικο κινδυνο
    εκατομυρια κοσμος εδω μεσα στην ελλαδα ειναι συνειδητοι προδοτες συνειδητοι μαρξιστες μισελληνες που ειναι πανετοιμοι να κατακρεουργησουν και να βασανισουν εκατομμυρια ελληνες μωρα και βρεφη φασιστων(φασιστας γιαυτους ειναι ο εχων εθνικη συνηδειση ελληνικη αντικομουνιστικη, που δεν θα αποκτησει ποτέ ταξικη προλεταριακη διεθνιστικη, αρα σφαξτε τον και βασανιστε τον αγρια πριν....)οι φανατικοι τζιχαντιστες ειναι αγγελουδια και αδερφες του ελεους μπροστα στους μπολσεβικους....

    σημειωνω την απιστευτα ηρωικη σταση της μικροκαμωμενης νεαρης ξανθης δασκαλας, η οποια παροτι την χτυπουσαν αγρια με μπουνιες κλωτσιες και την εσερναν απο τα μαλια οι εαμοβουλγαροι φονιαδες, δεν σταματησε δευτερολεπτο με φοβερη μαχητικοτητα να επιτιθεται να φωναζει να ορμαει και να μαχεται ηρωικα!
    οι πανιβλακες χριστιανοδεξιουληδες αποσβωλομενοι και ανικανοι να ερμηνευσουν τι εγινε, ανικανοι να καταλαβουν σε ποιο πλανητη βρισκονται ζουνε στον αστουλικο χριστιανοδεξιουλικο προβατουλικο κοσμο τους....μακαρι να σφαξουν αυτους πρωτους οι αναρχοκομουνιστες και ισλαμιστες συμμαχοι τους στην μαρξιστοισλαμικη εξεγερση που θα γινει οπωσδηποτε........

    για την ιστορια ενω η χα θα επαιρνε περιπου 10 ψηφους τελικα με ολα αυτα πηρε 85...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.