Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

AΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ... ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...!

Βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο θα αναδειχτεί πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, αλλά θα καταφέρει να επιτύχει και κυβερνητική πλειοψηφία,...


Βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο θα αναδειχτεί πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, αλλά θα καταφέρει να επιτύχει και κυβερνητική πλειοψηφία, εμφανίστηκε ο ΠαναγιώτηςΛαφαζάνης από τη Θεσσαλονίκη, όπου παραβρέθηκε σε εκδήλωση για την οικονομία.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως “η κυβέρνηση της Αριστεράς, που έρχεται, πιστεύουμε θα ανοίξει ένα καινούριο δρόμο για τη χώρα” και πρόσθεσε: “θα αμφισβητήσει τον ρόλο των αγορών, οι οποίες θα πάψουν να καθορίζουν την πορεία της χώρας μας. Η πολιτική της κυβέρνησης της Αριστεράς θα είναι πάνω από τις αγορές και πάνω από τις Τράπεζες. Θα διεκδικήσουμε διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και ασφαλώς θα προχωρήσουμε σε εθνικοποίηση-κοινωνικοποίηση των Τραπεζών”.

Την ίδια ώρα, ο κ. Λαφαζάνης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την πως είναι «δέσμια» των αγορών και «παραδίδει τα πάντα στους πιστωτές, δίνει γη και ύδωρ πριν, βεβαίως, γρήγορα, όπως φαίνεται, παραδώσει σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς».

Σε ό,τι αφορά στις πολιτικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα, προέβλεψε πως θα είναι μεγάλες, μετά το «ναυάγιο του Παρισιού», όπως είπε, και την «παράδοση της κυβέρνησης».

Ο κ. Λαφαζάνης για τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «είναι ενωμένος και αποφασισμένος στη βάση των συνεδριακών του θέσεων, στη βάση του προγράμματος, που συλλογικά έχει διαμορφωθεί, και αυτό το πρόγραμμα εμείς θα το τηρήσουμε μέχρι τέλους». Χαρακτήρισε «φαντασιώσεις κατεστημένων κύκλων» τα περί μεταβατικής κυβέρνησης και σημείωσε πως δεν υπάρχει καμιά βάση για εθνική συνεννόηση με τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει απλώς το προβάδισμα, αλλά και κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Πηγή: ΑΠΕ

1 σχόλιο

  1. Ακονίζουν τα μαχαίρια τα λιγούρια για το μεγάλο φαγοπότι. Αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά τομάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.