Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ... ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ 13 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ...!!!

Στην Καισάρια ο 39χρονος Φατίχ Βανλί σκότωσε την 37χρονη σύζυγο του Φιρντέβς Βανλί που ήθελε να τον χωρίσει. Χτες το βράδυ στις 23:30...


Στην Καισάρια ο 39χρονος Φατίχ Βανλί σκότωσε την 37χρονη σύζυγο του Φιρντέβς Βανλί που ήθελε να τον χωρίσει.

Χτες το βράδυ στις 23:30 στην συνοικία Φεβζιτσακμάκ του Κοτζασινάν της Καισάριας, Ο Φατίχ Βανλί πήγε και χτύπησε την πόρτα από το σπίτι όπου έμενε χώρια η σύζυγος του και μητέρα τριών παιδιών Φιρντέβς Βανλί. ¨όταν η σύζυγος δεν του α΄νοιξε την πόρτα, αυτός σκαρφάλωσε από το μπαλκόνι και αφού μπήκε από εκεί μέσα, μαχαίρωσε 13 φορές την γυναίκα και μετά έφυγε.

Βαριά τραυματισμένη η γυναίκα πήγε μέχρι την πόρτα του γείτονα της που κάθεται από πάνω και μετά κατέρρευσε αιμόφυρτη. Μετά από ενημέρωση κατέφθασε ασθενοφόρο που εντόπισε πως η γυναίκα είχε πεθάνει.

……………….

Η γυνaίκα που είχε τρία παιδιά, με το μικρότερο να είναι 3 και το μεγαλύτερο 12 ετών, είχε προσφύγει και παλιότερα στην αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία.

………….

Haber.sol.org 6/11/2014 - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.