Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΥ Θ' ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΕΡΙΑ...;;; ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΩΡΑ....!!! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ... ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 - ΑΡ.Φ. 677 (1475)

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ...


Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com


«ΚΑΡΓΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΙΚΟΙ Ο ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΚΑΙ Η ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ» - «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ» -Σπύρος Ζαγοραίος: Με τον Παπαδόπουλο περνάγαμε χάρμα!.

ΤΟ “ΘΩΡΗΚΤΟ” ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ, ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ “ΣΤΟΧΟ”: “Kανένας αξιωματούχος μιας εθνικής ελληνικής κυβέρνησης δεν θα χαριεντιζόταν με κανέναν Νταβούτογλου “

ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΜΗΛΙΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ “ΦΟΚΟΥΣ” ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ... ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΑΝ “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

ΜΕ ΤΙΜΕΣ... ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΡΑΜΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΕΣΕΒΟ! ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ “ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ” ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ Ο ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΣ ΜΕΤΕ! ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΥΞΗ!!!

Η ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΟΥΡΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΛΗΣΤΗ ΝΙΚΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ, ΤΟΥ... ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΟΥ ΤΗΣ ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ!

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΡΟΖΑΣ ΕΣΚΕΝΑΖΥ… O Πέτρος Ευθυμίου θα εξυμνήσει το «Εβραϊκό Σχολείο»

ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ... ΟΥΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΑΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ... ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!

ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ! -ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΔΡΑΣΗ ΤΟ “ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΑ 18 ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ -...ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΑ!

ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΠΥΡΕΤΟ ΣΤΗΝ “ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ”... ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!

Η "ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΤΟΜΩΝ" ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ!

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΧΙΟΥ... ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ 150 ΤΜ ΠΟΥ ΥΨΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!

Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ

Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ -ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΡΜΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.