Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

XAOΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ! ΣΦΟΔΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΡΗΜΑΞΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΛΑΧΟΚΕΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ! -ΒΙΝΤΕΟ-

Η σφοδρή κακοκαιρία "χτύπησε" το χωριό της Τρίπολης, Βλαχοκερασιά, με έντονη βροχόπτωση και πολύ ισχυρούς ανέμους. Δέντρ...



Η σφοδρή κακοκαιρία "χτύπησε" το χωριό της Τρίπολης, Βλαχοκερασιά, με έντονη βροχόπτωση και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Δέντρα έχουν πέσει στο οδικό δίκτυο της Βλαχοκερασιάς - Κερασιάς, αλλά και μέσα στο χωριό, όπου επιχειρούν οχήματα της πυροσβεστικής, καθώς κάποια δέντρα έχουν πέσει πάνω σε κολώνες της ΔΕΗ.




Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, κάτοικοι να μείνουν για αρκετή ώρα χωρίς ρεύμα, ενώ συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς που διέρχονται από την περιοχή, λόγω του πολύ δυνατού αέρα.




Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η κακοκαιρία, που από το πρωί εξελίσσεται στην Πελοπόννησο, έχει δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην Τρίπολη όσο και στην περιοχή της Σκυρίτιδας.




Η έντονη βροχόπτωση και η καταιγίδα που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στην Τρίπολη, ήταν η αιτία να προκληθεί καθίζηση στην περιφερειακή οδό της πόλης, σε σημείο που το προηγούμενο διάστημα γίνονταν έργα, με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο να πέσει μέσα στο χαντάκι που δημιουργήθηκε, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί η οδηγός.




Δείτε το βίντεο του kalimera-arkadia:


Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε ενώ πήγε συνεργείο της ΔΕΥΑ Τρίπολης και άνδρες της Τροχαίας, για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Τα μηχανήματα έκλεισαν το χαντάκι που είχε δημιουργηθεί και δόθηκε στην κυκλοφορία η μια κατεύθυνση του περιφερειακού δρόμου, ενώ συνεργείο της ΔΕΥΑ εκτελούσε εργασίες στην άλλη κατεύθυνση του δρόμου για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Τέλος, σε διάφορα σημεία της Τρίπολης, εξαιτίας των σκουπιδιών που βρίσκονται στο δρόμο επί περίπου δύο μήνες, τα νερά της καταιγίδας μετέφεραν σκουπίδια και έφραξαν πολλά φρεάτια

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.