Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΠΙΛΑΦΙΑ ΤΟΝ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ!!!

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη ενός από τα μεγαλύτερα κρατικά μυστικά των ΗΠΑ τα τελευταία τρία χρόνια ξεκίνησε. Το «Fox News» εξ...

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη ενός από τα μεγαλύτερα κρατικά μυστικά των ΗΠΑ τα τελευταία τρία χρόνια ξεκίνησε. Το «Fox News» εξασφάλισε τη συνέντευξη της χρονιάς… απειλώντας τα ρεκόρ τηλεθέασης στη χώρα, καθώς στις 11 και 12 Νοεμβρίου θα μεταδοθεί η συνέντευξη του ανθρώπου που το 2011 σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν!

Η ταυτότητα του επονομαζόμενου και ως «Εκτελεστή» («The Shooter»), του κομάντο που πήρε μέρος στην άκρως απόρρητη επιχείρηση των «Navy Seals» και εκτέλεσε τον Νο 1 καταζητούμενο των ΗΠΑ, παραμένει άγνωστη έως και σήμερα.

Η συνέντευξη του θα μεταδοθεί σε δύο μέρη και σε αυτήν ο Αμερικανός αξιωματικός αναμένεται να αποκαλύψει πτυχές της απόρρητης επιχείρησης, αλλά και τη σειρά των γεγονότων που οδήγησαν στην εκτέλεση του φερόμενου ως «εγκεφάλου» για την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.

Πιθανολογείται ότι κατά την «εξομολόγηση» του θα αποκαλυφθούν πληροφορίες που δεν έχουν δοθεί στο παρελθόν στη δημοσιότητα, όπως για παράδειγμα οι τελευταίες κινήσεις (ίσως και τα λόγια) του Μπιν Λάντεν πριν ξεψυχήσει. Τίτλος της συνέντευξης - τι άλλο; - «Ο άνδρας που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν».

Ο «Εκτελεστής» είχε δώσει μακροσκελή, ανώνυμη, συνέντευξη στο περιοδικό Esquire το 2011, κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς τις ΗΠΑ για αχαριστία. Οπως υποστήριζε, μετά την αποχώρησή του από το Σώμα, παρέμεινε χωρίς οικονομικούς πόρους, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και προστασία.

Δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου θεωρούν ότι το timing της αποκάλυψης ενός «ήρωα» της χώρας δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού θα τονώσει το εθνικό γόητρο των πολιτών, τη στιγμή που η κυβέρνηση Ομπάμα… χωλαίνει σε αρκετά μέτωπα και κυρίως σε αυτό της (αν)επαρκούς αντιμετώπισης του Ισλαμικού Κράτους. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο ο «Εκτελεστής» δεν πρόκειται προφανώς να καταφερθεί και αυτή τη φορά εναντίον της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που σημαίνει έχει μεσολαβήσει η ηθική (και όχι μόνο...) αποκατάσταση του.

koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.