Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ... ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΕΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ...!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΛΉΣΤΕΥΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝΜ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜ...


ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΛΉΣΤΕΥΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝΜ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ... ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ Ε; ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Ντοκιμαντέρ του Αμερικάνου σκηνοθέτη Whitney Dow και το οποίο αφηγείται τις δυσκολίες του να είσαι λευκός στις ΗΠΑ έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, κυρίως από «μειονοτικούς» φορείς και υπερασπιστές των δικαιωμάτων των μειονοτήτων που συνήθως επιδιώκουν και αρέσκονται στο να καταπιέζουν τα αντίστοιχα δικαιώματα των λευκών.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Πρόγραμμα λευκότητας» αποτελείται από συνεντεύξεις χιλίων λευκών ανδρών και γυναικών από όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας που δίνουν την δική τους μαρτυρία για τις συμπεριφορές που αντιμετωπίζουν ως μέλη της λευκής φυλής, κάνοντας λόγο πως ο ρατσισμός βάλλει κατά όλων των φυλών, βρίσκεται στο στόχαστρο των προοδευτικών και αντιρατσιστών, οι οποίοι το καταγγέλουν για προώθηση ρατσιστικών μηνυμάτων.

O Miles Klee, συνεργάτης στη γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα ενημέρωσης, Salon, αν και λευκός ο ίδιος, αναφέρεται στο εν λόγω πρόγραμμα ως μια σειρά «ατελείωτης σαπίλας» και κατηγορεί τους συνεντευξιαζόμενους για δυσφήμιση των υπολοίπων φυλών». Και αυτό, γιατί οι άνθρωποι με τις μαρτυρίες τους και το θάρρος της γνώμης τους αποτύπωσαν την πραγματική διάσταση που υπάρχει στις φυλετικές διαμάχες στις ΗΠΑ.

Η Tiffanie Drayton, συνεργάτιδα στο κουτσομπολίστικο Frisky, χαρακτηρίζει το ντοκιμαντέρ ως «μια φαντασμαγορία λευκής άγνοιας», μάλλον επειδή δεν ασχολείται με τα αγαπημένα της κουτσουμπολιά και τα «λευκά προνόμια» που συνήθως καταγγέλει η ίδια μέσω των άρθρων της, κάπου δίπλα από το ημερήσιο πρόγραμμα του Τζάστιν Μπίμπερ.

Ο Αφρο-αμερικάνος Steven W. Thrasher, άλλος ένας προοδευτικός δημοσιογράφος της Guardian, προειδοποιεί τους αναγνώστες του ότι το πρόγραμμα θα τους ταράξει, γιατί «οι λευκοί άνθρωποι μπορούν να γίνουν απαίσιοι»! Μάλιστα, καταφέρεται κατά λευκής γυναίκας που μετέχει στο ντοκιμαντέρ, διότι η ίδια αναρωτιέται γιατί θα πρέπει να φοβάται ακόμα και να μιλήσει για τηγανητό κοτόπουλο, μην τυχόν και θίξει κάποιον Αφρο-αμερικάνο που βρίσκεται γύρω της (το τηγανητό κοτόπουλο στις ΗΠΑ βρίσκεται υπό μονοπωλιακό καθεστώς των μαύρων της χώρας!)…

Φανταστείτε πόσο καλά έχουν κάνει οι «αντιρατσιστές» την δουλειά τους στις ΗΠΑ δηλαδή… Με εκατοντάδες μηνύματα στα μέσα ηλεκτρονικής δικτύωσης να συμφωνούν με τους παραπάνω και να επιτίθενται στην λευκή φυλή για όλα τα δεινά του σύμπαντος και κυρίως την δουλεία… Να δούμε πότε θα το ξεπεράσουν οι μαύροι και θα αρχίσουν να δουλεύουν και πάλι..
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.