Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ... Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΦΕΤΟΣ...

Τι κι αν πέρυσι η Πέγκυ Ζήνα δήλωνε πως δε θα συνεργαζόταν με τον Νότη Σφακιανάκη, εξαιτίας των δηλώσεών του υπέρ της Χρυσής Αυγής; Φέ...


Τι κι αν πέρυσι η Πέγκυ Ζήνα δήλωνε πως δε θα συνεργαζόταν με τον Νότη Σφακιανάκη, εξαιτίας των δηλώσεών του υπέρ της Χρυσής Αυγής; Φέτος θα τους δούμε μαζί στη σκηνή και μάλιστα το επιβεβαιώνει η ίδια στις κάμερες. «Ναι είναι αλήθεια φέτος θα συνεργαστώ με τον Νότη» είπε η Πέγκυ στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

Ενώ όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε ότι πέρυσι μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστή που τάχθηκε υπέρ της Χρυσής Αυγής , εκείνη είχε πει ότι δεν θα συνεργαζόταν μαζί του «τα γύρισε» και δήλωσε:
«Πέρυσι είπα ότι τη δεδομένη στιγμή με τον τρόπο που ήθελε ο Σφακιανάκης δεν θα συνεργαζόμουν. Φέτος θα συνεργαστούμε. Πέρυσι ήταν μία υποθετική ερώτηση, φέτος είναι πραγματική...».

1 σχόλιο

  1. Δεν είπε πώς δεν θα συνεργαζόταν για αυτά που είπε για τη ΧΑ. Είπε πώς δεν θα συνεργαζόταν για άλλους άσχετους λόγους και μάλιστα το ξεκαθάρισε ότι είναι άσχετοι οι λόγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.