Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ... ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΗ ΜΕΛΑΝΙΝΗ KATI EKANE ΛΑΘΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ: ΟΧΛΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΓΡΙΑ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΕΛΧΙ!..

Όχλος επιτέθηκε σε 3 φοιτητές μέσα στο μετρο του Νέου Δελχί θέτοντας για μια ακόμη φορά την ινδική πρωτεύουσα στο επίκεντρο του ενδιαφ...


Όχλος επιτέθηκε σε 3 φοιτητές μέσα στο μετρο του Νέου Δελχί θέτοντας για μια ακόμη φορά την ινδική πρωτεύουσα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
 Την Τρίτη ο ινδος πρωθυπουργός έιχε μμια συνάντηση στο μνημείο του Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ, με τον πρόεδρο Ομπάμα και οι δυό τους συζήτησαν για τα κρούσματα ρατσισμού που λαμβάνουν χώρα στην Ινδία... λίγες μέρες μετά ανέβηκε και το βίντεο!


Οι Times της Ινδίας σε ένα άρθρο της με τίτλο « το πρόβλημα μας στο Δελχί είναι το δέρμα των Αφρικανών», σημείωσε ότι η πόλη ήταν πάντα αγενείς προς τους  Αφρικανούς και η επίθεση στο σταθμό του μετρό επιβεβαιώνει τις ρατσιστικές προκαταλήψεις. Στο άρθρο αναφέρεται και ένα παλαιότερο περιστατικό, όταν ένα κοριτσι απο την Αφρική ξυλοκοπήθηκε απο πλήθος και πετάχθηκε στον ποταμό Γιαμούνα.

Εκθέσεις δείχνουν πως το Νέο Δελχί δεν δείχνει καμία φυλετική ανεκτικότητα και είναι πολυ αφιλόξενο για "ξενους"

Στο περιστατικό που κατέγραψαν οι κάμερες τώρα, οι "μαύροι" φοιτητές είναι γύρω στα είκοσι και για να γλιτώσουν απο το εξαγριωμένο πλήθος προσπαθούν και αναρριχουνται πάνω απο το περίπτερο της αστυνομίας ωστε να είναι ασφαλείς.
Το εξωφρενικό είναι πως η αστυνομία δεν έκανε το παραμικρό για να τους απωθησει. Ωστόσο κάποιοι ισχυρίζονται πως οι φοιτητές έκαναν άσεμνες χειρονομίες σε γυναίκες που περίμεναν τον συρμό, αλλα άυτη η πληροφορία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθει γιατι καμία γυναίκα εως τώρα δεν κατήγγειλε περιστατικό παρενόχλησης.

Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται πως οι Αφρικανοί φέραν πάνω τους ΑΝΤΙ-ΙΝΔΙΚΑ σύμβολα









ibtimes

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.