Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ Η ΧΤΕΣΙΝΗ... ΧΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΟΔΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ!

- Νωρίς το πρωί θα λήξει το θρίλερ στο υπόγειο πάρκινγκ του supermaket ΑΒ στο Ιλιον που πλημμύρισε μέχρι το ταβάνι - Η Πυροσβεστική αι...



- Νωρίς το πρωί θα λήξει το θρίλερ στο υπόγειο πάρκινγκ του supermaket ΑΒ στο Ιλιον που πλημμύρισε μέχρι το ταβάνι
- Η Πυροσβεστική αισιοδοξεί πως δεν θα υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο υπόγειο
- Περισσότερες από 600 κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική - Αργά τη νύχτα θα επισκεφθεί ο Α. Σαμαράς την Πυροσβεστική στο Χαλάνδρι για την αντιμετώπιση τηςκακοκαιρίας
- Πολλοί άνθρωποι στην Ανθούπολη στο Περιστέρι έχουν μείνει άστεγοι, καθώς τα σπίτια τους είναι πλημμυρισμένα
- Αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο στον Πειραιά από τα ορμητικά νερά που δεν είχαν διέξοδο
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ





Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκεται ολόκληρο το Πυροσβεστικό Σώμα και ιδιαίτερα η Περιφέρεια Αττικής και η Αστυνομία για την αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών που προκάλεσε η ισχυρή νεροποντή κυρίως στη Δυτική Αττική και τον Πειραιά.



Παράλληλα ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης εκφράζοντας τη διαθεσιμότητα της Εκκλησίας να βοηθήσει τους πληγέντες, αν αυτό χρειαστεί.






Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, μέχρι αυτή την ώρα το κέντρο επιχειρήσεων έχει δεχθεί πάνω από 600 κλήσεις για πλημμύρες και επιχειρούν 70 οχήματα με 150 πυροσβέστες.

Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στο τριώροφο υπόγειο πάρκιγγκ του σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλο στην οδό Θηβών στο Ίλιον. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του σουπερμάρκετ, κατά την ώρα της πλημμύρας υπήρχαν 12 αυτοκίνητα μέσα στο πάρκινγκ, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια αναφορά σε εγκλωβισμένο άτομο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.