Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ... ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ!!!

Ο Όλσι Ράμα, αδελφός του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα, αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε αεροπορικώς στα Τίρανα, αφού προηγουμέν...


Ο Όλσι Ράμα, αδελφός του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα, αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε αεροπορικώς στα Τίρανα, αφού προηγουμένως είχε συλληφθεί στο στάδιο της Partizan, στο Βελιγράδι, όπου ο αγώνας της Σερβίας και της Αλβανίας για τα προκριματικά του EURO 2016 διεκόπη εξαιτίας ενός ιπτάμενου αντικειμένου που "εισέβαλε" στον αγωνιστικό χώρο, φέροντας πάνω του τη σημαία της μεγάλης Αλβανίας.

Ο Όλσι Ράμα συνελήφθη στην εξέδρα των επισήμων, όπου καθόταν αντιπροσωπεία από την Αλβανία.

Ο αγώνας διεκόπη στο 41ο λεπτό, όταν πάνω από τον αγωνιστικό χώρο εθεάθη να αιωρείται τηλεχειριζόμενο ιπτάμενο αντικείμενο, από το οποίο κρεμόταν λάβαρο, στο οποίο απεικονιζόταν ο χάρτης της μεγάλης Αλβανίας.

Όταν ύστερα από μερικά λεπτά το αντικείμενο άρχισε να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο, ο σέρβος ποδοσφαιριστής Στέφαν Μίτροβιτς έπιασε το σχοινί, που κρεμόταν από το λάβαρο και το κατέβασε, προκειμένου να το απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των αλβανών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έτρεξαν προς το μέρος του για να του το πάρουν.

Τα πνεύματα εντός του αγωνιστικού χώρου άναψαν και η κατάσταση επιδεινώθηκε με την εισβολή φιλάθλων, ένας εκ των οποίων γρονθοκόπησε αλβανό ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.