Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ... ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΟΜΗΡΟ ΑΛΑΝ ΧΕΝΙΝΓΚ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΜΗΡΟ... ΕΔΩΣΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ...!!!

Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Άλαν Χένινγκ. Ο Βρετανός όμηρος έπεσε θύμα απαγωγής στη Συ...


Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Άλαν Χένινγκ. Ο Βρετανός όμηρος έπεσε θύμα απαγωγής στη Συρία και οι τζιχαντιστές απειλούσαν να τον σκοτώσουν. Τελικά έκαναν την απειλή τους πράξη…Δήμιος του Βρετανού, όπως φαίνεται στο βίντεο, είναι ο τζιχαντιστής, ο οποίος είχε «πρωταγωνιστήσει» και στις προηγούμενες εκτελέσεις του Ισλαμικού Κράτους, ο «τζιχαντιστής Τζον».

Ο συγκεκριμένος, μάλιστα, αναφέρει στο βίντεο ότι για την εκτέλεση του Χένινγκ ευθύνεται η βρετανική κυβέρνηση.



Ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον σε δηλώσεις που έκανε μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο τόνισε: «Η στυγερή δολοφονία του Άλαν Χένινγκ από το Ισλαμικό Κράτος δείχνει πόσο βάρβαροι είναι αυτοί οι τρομοκράτες. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου απόψε είναι με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Ο Άλαν είχε πάει στη Συρία για να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Ο Κάμερον συνέχισε: «Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κυνηγήσουμε αυτούς τους δολοφόνους και να τους φέρουμε ενώπιον της δικαιοσύνης». enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.