Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ: ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ 6 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ... ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΣΗΑΤΛ.

Συναγερμός στις αρχές της Ουάσινγκτον, όπου αναφέρθηκαν πυροβολισμοί βόρεια της πρωτεύουσας των ΗΠΑ, σε λύκειο κοντά στο Σηάτλ. Σύμφωνα μ...


Συναγερμός στις αρχές της Ουάσινγκτον, όπου αναφέρθηκαν πυροβολισμοί βόρεια της πρωτεύουσας των ΗΠΑ, σε λύκειο κοντά στο Σηάτλ.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης που άνοιξε πυρ φέρεται να είναι μαθητής του σχολείου και υπάρχει η πληροφορία πως είναι νεκρός.

Οι τραυματίες είναι έξι, μεταξύ των οποίων και καθηγητές, ενώ το σχολείο έχει αποκλειστεί, λόγω "έκτακτης ανάγκης", δήλωσε ένας υπεύθυνος του λυκείου.

Η Medeana Johnson, μητέρα ενός αγοριού που φοιτούσε στο σχολείο, δήλωσε ότι ο γιος της την πληροφόρησε πως ένα αγόρι άρχισε να πυροβολεί κοντά στην καφετέρια του σχολείου. Ακόμη δήλωσε πως ο γιος της γλίτωσε στο παρά πέντε, αφού κετευθυνόταν προς την καφετέρια, αλλά σταμάτησε για να μιλήσει με κάποιους φίλους του.

Με πληροφορίες από abc17news.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.