Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΑΝΑΤΙΑ... ΝΤΑΛΙΚΑ ΣΚΟΠΡΙΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ... ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ 40 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ

Σκηνές πανικού επικράτησαν μετά την καραμπόλα που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, όπου νταλίκα έχασε ...


Σκηνές πανικού επικράτησαν μετά την καραμπόλα που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, όπου νταλίκα έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε περίπου 40 αυτοκίνητα, που ήταν ακινητοποιημένα, λόγω έργων, που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, όταν άκουσαν οι οδηγοί των αυτοκινήτων τις πρώτες συγκρούσεις, έβγαιναν από τα αυτοκίνητά τους και έτρεχαν, για να σωθούν. Παράλληλα, τραυματισμένοι άνθρωποι που κατάφεραν τελικά να διασωθούν, προσπαθούσαν να δουν, αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι στα ΙΧ, για να τους βοηθήσουν.

Αυτή την ώρα, ο οδηγός της νταλίκας δίνει κατάθεση στην ασφάλεια της Βέροιας.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



Για τέσσερις νεκρούς γίνεται λόγος από το ΕΚΑΒ και την πυροσβεστική, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο διευθυντής του RealFM Θεσσαλονίκης, Μπάμπης Τζιομπάνογλου, για την καραμπόλα στην Εγνατία Οδό, όπου μια νταλίκα έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε 30-40 αυτοκίνητα. Περίπου 14 οι τραυματίες.

Τον αριθμό των νεκρών επιβεβιώνει και ο διοικητής Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Χρύσανθος Αθανασόπουλος.

Ο κ. Αθανασόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο της δυστυχήματος, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο έκανε λόγο για «φοβερή καραμπόλα και για μάζες αυτοκινήτων», ενώ σημείωσε πως ενεπλάκησαν περισσότερα από 35 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και τρεις νταλίκες.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αμέσως οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και εκτός από τους τέσσερις νεκρούς, εντόπισαν πέντε τραυματίες, τους οποίους παρέλαβαν τα ασθενοφόρα.

Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι τραυματίες, που μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.

Ο διοικητής της πυροσβεστικής αναφέρθηκε επίσης σε δύο καμένα ολοσχερώς αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και μία νταλίκα. Στο ΙΧ εντοπίστηκε άτομο απανθρακωμένο, ενώ αυτή τη στιγμή οι Αρχές ερευνούν τη νταλίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.