Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΥΛΗΠΤΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ! 25ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΝΙΓΗΚΕ ΑΠΟ ΣΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ! ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ!

- Η απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σε κατάστημα παιχνιδιών και σχολικών ειδών στο Ψυχικό - Η 25χρονη κοπέλα εργαζόταν στο συγκεκριμέν...



- Η απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σε κατάστημα παιχνιδιών και σχολικών ειδών στο Ψυχικό
- Η 25χρονη κοπέλα εργαζόταν στο συγκεκριμένο κατάστημα τον τελευταίο καιρό
- Η Πυροσβεστική βρήκε στο ασανσέρ τη νεαρή γυναίκα και δεν είχε τις αισθήσεις της
- Μέχρι αυτή τη στιγμή, οι άντρες της Πυροσβεστικής προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τη νεκρή κοπέλα
Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το τραγικό δυστύχημα που συνέβη πριν από λίγη ώρα σε ένα κατάστημα παιχνιδιών και σχολικών είδων στην περιοχή του Ψυχικού, επί της οδού Ομήρου.
Μία νεαρή κοπέλα, μόλις 25 χρονών, που εργαζόταν στο κατάστημα, θέλησε να κατέβει από τον πάνω όροφο στο ισόγειο, έχοντας μέσα στο ασανσέρ, μία σκάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη μπήκε στο ασανσέρ με τη σκάλα και τότε εκτυλίχθηκε η τραγωδία. Η σκάλα χτύπησε κάποιο κινούμενο σημείο του ασανσέρ, μπλόκαρε όλο το ασανσέρ, αλλά συγχρόνως εγκλώβισε και την άτυχη κοπέλα.

Ουσιαστικά, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η σκάλα έπνιξε τη νεαρή κοπέλα.

Το ασανσέρ επί τόπου σταμάτησε πριν φτάσει στο ισόγειο και χτύπησε άμεσα ο συναγερμός του καταστήματος. Η πυροσβεστική που έφτασε στο σημείο επανέφερε το ασανσέρ στο ισόγειο.

Ανοίγοντας την πόρτα του ασανσέρ αντίκρισαν τη νεαρή κοπέλα αναίσθητη και χωρίς τις αισθήσεις της.

Ακόμα και μέχρι αυτή την ώρα, γίνεται τεράστια προσπάθεια της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας. Στο σημείο έχει σπεύσει και η αστυνομία για να διερευνήσει την απίστευτη αυτή τραγωδία.

5_tpG6 on Make A Gif, Animated Gifs
make animated gifs like this at MakeAGif

2 σχόλια

  1. Μάθετε ρε να γράφετε!! Ποιος γραφει αυτές τις αρλούμπες; "Ανοίγοντας την πόρτα του ασανσέρ αντίκρισαν τη νεαρή κοπέλα αναίσθητη και χωρίς τις αισθήσεις της."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα ατυχήματα τα στημένα είναι αυτά, και οι ιατροδικαστές οι μιλημένοι. Όταν ξυπνήσει η κοινωνία, θα έχουν φτάσει οι νεκροί περισσότεροι από τους επιζώντες. Κάθε φορά θα βρίσκουν τον αποδιοπομπαίο τράγο που θα σώζει τη κατάσταση. Οικονομική κρίση, ατύχημα, αιφνίδιος θάνατος, ψυχολογικά προβλήματα, αυτοκτονία ήταν κλπ. Οι μέθοδοι της πληρωμένης συμμορίας καλά κρατούν.. Δηλαδή δεν πάει ο νους του ιατροδικαστή με τη σκάλα καρφωμένη στο λαιμό σε τίποτε άλλο. Ζει δηλαδή σε κοινωνία αγγέλων. Το έβγαλε το πόρισμα αβασάνιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.