Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

24 / 10 / 2014: Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ... ΤΗΣ "ΜΙΚΡΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ"! ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΜΕ ΥΦΟΣ 10.000 ΚΑΡΔΥΝΑΛΙΩΝ ΝΑ ΠΕΙ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!

Παρά τις προειδοποιήσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Υπηρεσίας, φαίνεται πως η Περιφέρεια Αττικής βρέθηκε ανοχύρωτη απέναντι ...



Παρά τις προειδοποιήσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Υπηρεσίας, φαίνεται πως η Περιφέρεια Αττικής βρέθηκε ανοχύρωτη απέναντι στα πολύ ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η κακοκαιρία στο λεκανοπέδιο της Αττικής μπορεί να ήταν εντονότατη, αλλά από το αποτέλεσμα και τα σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν, φάνηκε ξεκάθαρα πως η Περιφέρεια δεν είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Αυτό καθιστά το πρώτο αρνητικό δείγμα γραφής για τη Ρένα Δούρου, η οποία ως Περιφερειάρχης και όχι ως αντιπολίτευση, θα έπρεπε να έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε να μειωθούν όσο γίνονται τα προβλήματα και οι καταστροφές.

Η κα Δούρου βρέθηκε στην Παλιά Κοκκινιά, όπου το νερό παρέσυρε αυτοκίνητα σαν να ήταν παιχνίδια, ενώ είχαν πλημμυρίσει και πολλά σπίτια και καταστήματα.


Μιλώντας στο δελτίο του Mega η κα Δούρου αρκέστηκε να δηλώσει πως στον προϋπολογισμό του 2015 αύξησαν τα κονδύλια για τα αντιπλημμυρικά έργα και κάλεσε τους πάντες να δώσουν χρόνο στους εργαζόμενους που προσπαθούν να αποκαταστήσουν τα προβλήματα και στους πολίτες που, όπως είπε, αντικαθιστούν δημόσιες υπηρεσίες.

Μάλιστα, διευκρίνισε πως δεν είναι ώρα για κριτική, την ίδια ώρα όμως που οι πολίτες έχασαν τις περιουσίες τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.