Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΚΑΙ Η ΕΔΕΣΣΑ... ΤΑ 102 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ...

Παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Γεώργιου Καρασμάνη, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση, πραγματοποιήθηκαν οι επίσημες εκδηλώσε...

Παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Γεώργιου Καρασμάνη, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση, πραγματοποιήθηκαν οι επίσημες εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της 'Εδεσσας, από τους Τούρκους, στις 18 Οκτωβρίου του 1912.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πόλης, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφανιών στο ηρώο, τήρηση σιγής ενός λεπτού στη μνήμη των θυμάτων και παρέλαση με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων, μαθητών των σχολείων του Δήμου, προσκόπων-οδηγών και τμημάτων των ενόπλων δυνάμεων.

“Η απελευθέρωση της Έδεσσας, ανήμερα του Αγίου Λουκά, αποτελεί ημέρα-ορόσημο για τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις στη νεότερη ιστορία της Μακεδονίας. Οι αγώνες των προγόνων μας για μία ελεύθερη και ακηδεμόνευτη Ελλάδα, μας εμπνέουν και μας δείχνουν το δρόμο για μια ενεργητική στάση στις εξελίξεις, ιδιαίτερα σήμερα που η πατρίδα μας χρειάζεται να δώσει νέους αγώνες ώστε να εξασφαλίσει ένα βιώσιμο μέλλον”, επεσήμανε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.