Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡCIA ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ… ΞΕΚΑΡΦΩΜΑΤΟΣ

Γράφει ο Αντίοχος. Από τότε που τους πήρε υπό την προστασία του το ψευδοκράτος του φον Αντωνάκη, για να τεθούν στην… πρωτοπορία το...


Γράφει ο Αντίοχος.

Από τότε που τους πήρε υπό την προστασία του το ψευδοκράτος του φον Αντωνάκη, για να τεθούν στην… πρωτοπορία του συστημικού αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής, οι αμερικανοκομμουνιστές της ΑΝΤΑΡCIA φέρνουν το βάρος του παρακρατικού στοιχείου. Επειδή, λοιπόν, τους έχει βγει και το όνομα και το… μάτι και δεν τους ζυγώνει άνθρωπος, επιχειρούν με διάφορα τρικ να… ξεκαρφωθούν και να εμφανιστούν ως… θύματα κρατικών προκλήσεων!!!

Διαβάζουμε, λοιπόν, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (που επίσης τους έχει υπό καθεστώς προστασίας…): «Ομάδα ΔΕΛΤΑ στα γραφεία του ΝΑΡ»!

Όπου ΝΑΡ (Νέο Αριστερό Ρεύμα) είναι μια συνιστώσα της ΑΝΤΑΡCIA, σκληρών σταλινικών που αποχώρησαν από την ΚΝΕ την εποχή της συγκυβέρνησης της ΝΔ και του Ενιαίου τότε Συνασπισμού.

Διαβάζοντας, λοιπόν, μόνο τον εντυπωσιακό πράγματι τίτλο (όπως κάνουν οι περισσότεροι…), συμπεραίνει κανείς ότι αστυνομικοί εισέβαλαν στα γραφεία της σταλινικής συνιστώσας. Κι αν είναι και… ολίγον επαναστάτης, πάει βουρ για… συμπαράσταση. Διαβάζοντας όμως το κείμενο, πληροφορούμεθα τα εξής:

«Το Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση καταγγέλλει την προκλητική παρουσία ομάδας της δύναμης Δέλτα, στα γραφεία της οργάνωσης και της εφημερίδας «Πριν» επί της Χαριλάου Τρικούπη 76, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου το απόγευμα.

Περίπου 10 αστυνομικοί της «Δέλτα» βρίσκονταν με τις μηχανές τους ακριβώς μπροστά στην είσοδο των γραφείων, επιχειρώντας μια απροκάλυπτη προσπάθεια τρομοκράτησης…».

Τι είχε συμβεί; Οι αστυνομικοί της Δέλτα έτυχε να σταματήσουν εκεί, όπως σταματούν και οπουδήποτε αλλού στην Αθήνα. Οι σταλινικοί τους αντελήφθησαν και κάποιος εξ’ αυτών είχε τη φαεινή ιδέα να φτιάξει σενάριο ότι… επίτηδες σταμάτησαν εκεί, για να τους… τρομοκρατήσουν. Σου λέει, μας λένε τσάτσους του Σαμαρά και του συστήματος. Ευκαιρία είναι να το παίξουμε… επαναστάτες και… θύματα της κρατικής καταστολής!!! Κι έβγαλαν την ανακοίνωση, για… ξεκάρφωμα. Αλλά, με τέτοια φτηνά κολπάκια, το μόνο που καταφέρνουν είναι να γίνονται ακόμα πιο καταγέλαστοι!

Γιατί θύμα της κρατικής καταστολής είναι αποδεδειγμένα μόνον η Χρυσή Αυγή κι αυτοί –όπως και οι λοιποί αμερικανοκομμουνιστές- βοηθοί… θύτη! http://ethnikismosblog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.