Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ!

Γράφει ο Αντίοχος. Δριμεία επίθεση στο παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν οι κουκουέδες, με αφορμή τις «διευκολύνσεις» που έδω...


Γράφει ο Αντίοχος.

Δριμεία επίθεση στο παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν οι κουκουέδες, με αφορμή τις «διευκολύνσεις» που έδωσε η Δούρου στον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Αττικής». Και βέβαια, οι «διευκολύνσεις» αυτές προβλέπονται από το νόμο για όλους τους συνδυασμούς που εξέλεξαν αντιπροσώπους στο περιφερειακό συμβούλιο, αλλά το κόμμα των κονσερβοκούτηδων ορφανών του Στάλιν, απαιτούσε να μη δοθούν στο συνδυασμό της Χρυσής Αυγής:

«Λαϊκή Συσπείρωση» Περιφέρειας Αττικής: Καταγγέλλει τη στάση της Ρ. Δούρου για διευκολύνσεις προς τη Χρυσή Αυγή

Τη στάση της Ρ. Δούρου, που προχώρησε σε παροχές και διευκολύνσεις προς το συνδυασμό της Χρυσής Αυγής, απορρίπτοντας την πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να αρνηθεί οποιαδήποτε διευκόλυνση, καταγγέλλουν οιπεριφερειακοί σύμβουλοι του ΚΚΕ, εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής,Γιάννης Μανουσογιαννάκης, Γιώργος Μαυρίκος, Αλεξάνδρα Μπαλού, Θανάσης Παφίλης και Γιάννης Πρωτούλης.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Η περιφερειάρχης Αττικής κ. Δούρου υλοποίησε την απόφασή της να προχωρήσει σε παροχές και διευκολύνσεις (παραχώρηση γραφείων κ.ά.) προς το συνδυασμό της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια, απορρίπτοντας την πρόταση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” να αρνηθεί οποιαδήποτε διευκόλυνση και παροχή στη ναζιστική εγκληματική οργάνωση. Αποδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι τα μεγάλα λόγια για την καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης είναι για το “θεαθήναι”, όταν ακόμα και η Βουλή έχει αποφασίσει την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης, την ανάκληση αδειών οπλοφορίας των βουλευτών της κ.ά. Η “Λαϊκή Συσπείρωση” καταγγέλλει στους εργαζόμενους της Αττικής τη στάση της κ. Δούρου και τους καλεί να απομονώσουν τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση».

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια… πασαρέλα που κάνουν οι σταλινοτσολιάδες ενώπιον του παγκόσμιου συστήματος εξουσίας (και τοκογλυφίας) και των ντόπιων τοποτηρητών του (δηλαδή του συστήματος), για να τους αποδείξουν ότι αυτοί είναι τα πιο πιστά κόκκινα σκυλιά του συστήματος, κι όλοι οι άλλοι… ανταγωνιστές τους είναι… όλο λόγια. Άρα, αποδεικνύουν έτσι στους συστημικούς ότι «τα αξίζουν τα λεφτά τους», που λέμε, τα οποία πρέπει να αυξηθούν, καθώς αυτοί έχουν την… αποκλειστικότητα της υπεράσπισης του συστήματος!

http://ethnikismosblog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.