Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΡΙΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ… ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ – «ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ»…

Το… πολυπολιτισμικό παράδειγμα προς μίμηση για τους πάσης φύσεως «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», έρχεται από την Νορβηγία. Όπου, η ηγ...


Το… πολυπολιτισμικό παράδειγμα προς μίμηση για τους πάσης φύσεως «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», έρχεται από την Νορβηγία.

Όπου, η ηγεσία της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος (του… ΠΑΣΟΚ της Νορβηγίας) αναμένεται να εκλέξει στην προεδρία του έναν νεαρό από τη… Συρία που ήρθε στη χώρα ως πρόσφυγας.

Πρόκειται για τον Μάνι Χουσάινι, 26 ετών, που ορίστηκε από την εκλογική επιτροπή υποψήφιος για την προεδρία της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος.

Ο Χουσάινι κατέφτασε στη Νορβηγία ως πρόσφυγας σε ηλικία 12 ετών και πλέον διαθέτει διπλή υπηκοότητα, ενώ δηλώνει άθεος. Επίσης, έχοντας πλήρη συναίσθηση της… πολυπολιτισμικής κοινωνίας στην οποία ζει, στην οποία το να είναι κάποιος γηγενής θεωρείται… ελάττωμα ενώ αν είναι ξένος θεωρείται… προσόν, δήλωσε τα εξής όμορφα:
«Είναι προσόν το ότι κατάγομαι από τη Συρία, διότι μου δίνει διαφορετική προοπτική από αυτή που θα είχαν αν είχα γεννηθεί στη Νορβηγία».

(ΥΓ): Τώρα που έγινε η αρχή από την Νορβηγία, δε νομίσω να… υστερήσουν οι εν Ελλάδι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» των μαρξιστικών κομμάτων. Περιμένουμε, λοιπόν, να παραιτηθούν αμέσως από τις θεσάρες τους και να βάλουν αλλοδαπούς. Ή μήπως τους έχουνε μόνο για… μπούγιο και για ζήτω;http://ethnikismosblog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.