Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ "ΣΥΖΥΓΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ" ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Π#Δ#Μ@... ΑΥΤΟ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΕΣ ΦΙΛΕΛΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ!

Λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γυναικείος πληθυσμός με τις αποκαλούμενες «ανδρικές δουλειές», όπως κουβάλημα επίπλων, υδραυλικέ...Λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γυναικείος πληθυσμός με τις αποκαλούμενες «ανδρικές δουλειές», όπως κουβάλημα επίπλων, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες,
έρχονται να προσφέρουν τα οκτώ (προς το παρόν) μέλη της ομάδας επαγγελματιών «Σύζυγοι Προς Ενοικίαση», που εξυπηρετούν πελάτες σε Αττική και Θεσσαλονίκη.
Οι «Σύζυγοι Προς Ενοικίαση» είναι σχετικά νέα υπόθεση για τη Θεσσαλονίκη, με έναν προς το παρόν 34χρονο να μετέχει στην ομάδα, στην οποία, όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναζήτησε διέξοδο στην οικονομική κρίση.
Παντρεμένος και περιμένοντας το πρώτο του παιδί, ο Ιωάννης Σαβουτζόγλου είδε τη δουλειά του να δοκιμάζεται από την κρίση και να σημειώνει πτώση, όταν ο φίλος του Λευτέρης Λοτσίτσερο, ο πρώτος «σύζυγος προς ενοικίαση» στην Ελλάδα και διαχειριστής του όλου εγχειρήματος τον παρότρυνε να ανασκουμπωθεί και να αναλάβει δράση!
Με ειδικότητα στις επισκευές εγκαταστάσεων υδραυλικών και φυσικού αερίου, ο κ. Σαβουτζόγλου προσφέρει τις υπηρεσίες του εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, οι περισσότερες κλήσεις που δέχεται είναι από φοιτητές ή ιδιοκτήτες σπιτιών προς ενοικίαση.
«Οι πελάτες του απευθύνονται στους Συζύγους Προς Ενοικίαση γνωρίζουν από πριν ποιος μπαίνει στο σπίτι τους, αφού βλέπουν τα στοιχεία μας στο διαδίκτυο» εξηγεί ο κ. Σαβουτζόγλου, σημειώνοντας πως πρόκειται για μια δουλειά όπως οι υπόλοιπες.
Από μερεμέτια έως... babysitting!
Οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι «Σύζυγοι Προς Ενοικίαση» δεν περιορίζονται, ωστόσο, στις καθαρά «ανδρικές δουλειές». Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Λοτσίτσερο, οι υπηρεσίες επεκτείνονται και σε babysitting, συνοδεία ηλικιωμένων ή πληρωμή λογαριασμών πελατών, οι οποίοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να σπαταλήσουν ώρες αναμονής στην ουρά κάποιας δημόσιας υπηρεσίας.
Οι πελάτες της ομάδας είναι κατά κύριο λόγο γυναίκες, αλλά υπάρχουν και ζευγάρια που απευθύνονται στους Συζύγους Προς Ενοικίαση καθώς είτε ο σύζυγος δεν τα καταφέρνει με τα μερεμέτια είτε δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με αυτά.
Δεν λείπουν, μάλιστα, και οι περιπτώσεις που οι ίδιοι οι άνδρες καλούν τα μέλη της ομάδας σε βοήθεια προκειμένου να γλιτώσουν από τη... μουρμούρα των συζύγων τους!
Σε κάθε περίπτωση, ο βασικός κορμός του πελατολογίου των Συζύγων Προς Ενοικίαση αποτελείται από γυναίκες 35 έως 70 ετών, που αναζητούν λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας.
«Οι περισσότερες είναι εργαζόμενες. Μας καλούν όχι μόνο για τις δουλειές στο σπίτι, αλλά για να συνοδεύσουμε π.χ. τον γιο τους στην προπόνηση- να πηγαίνουμε, δηλαδή, το παιδί στο γήπεδο και να το επιστρέφουμε στο σπίτι κ.λπ.» εξηγεί ο κ. Λοτσίτσερο.
Μια ιδέα made in Italy
Οι «Σύζυγοι Προς Ενοικίαση» είναι μια ιδέα που πήρε «σάρκα και οστά» για πρώτη φορά στην Ιταλία το 2007 και στη συνέχεια εξαπλώθηκε και σε άλλες χώρες.
Στην Ελλάδα, έχει αρχίσει να επεκτείνεται και εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από Ηράκλειο και Πάτρα.
Στη χώρα μας, ωστόσο, η επωνυμία της ομάδας δεν έμεινε στο απυρόβλητο από ομάδα του ανδρικού πληθυσμού που, όπως εξηγούν οι κ.κ. Σαβουτζόγλου και Λοτσίτσερο, τη σχολίασαν καυστικά. Ωστόσο, η θετική γυναικεία ανταπόκριση υπερίσχυσε.
Η ομάδα, υπογραμμίζει ο κ. Λοτσίτσερο, δεν δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και δεν προσβάλλει την ανθρώπινη υπόσταση. «Έχουμε στήσει ένα δίκτυο με αδειούχους -επαγγελματίες επιτηδευματίες. Προσπαθούμε να ενισχύσουμε με έναν τρόπο την τοπική αγορά, τον επαγγελματία. Εμείς ό,τι κάνουμε, το κάνουμε σε συνεργασία με τεχνίτες της περιοχής μας» σημειώνει.
Οσοι αναζητούν, λοιπόν, Σύζυγο Προς Ενοικίαση δεν έχουν παρά να αναζητήσουν την ιστοσελίδα της ομάδας στο διαδίκτυο και από εκεί να ενημερωθούν για το κόστος της κάθε υπηρεσίας.
seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.