Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ» ΔΙΝΕΙ ΤΟ OKEY ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ»

Γράφει ο Αντίοχος. Άρθρο με τίτλο «Ο Καρατζαφέρης και ο στόχος της διεύρυνσης» έγραψε ο Αθανάσιος Έλλις (πιο γνωστός ως “The Voice...


Γράφει ο Αντίοχος.

Άρθρο με τίτλο «Ο Καρατζαφέρης και ο στόχος της διεύρυνσης» έγραψε ο Αθανάσιος Έλλις (πιο γνωστός ως “The Voice of America”…), στην καθεστωτική (και όχι μόνον…) «Καθημερινή». Στο άρθρο, η «Φωνή της Αμερικής» δίνει την πολυπόθητη έγκριση για την επιστροφή ή τη συνεργασία του… Ασώτου με τη νουδούλα:

«Η διαφαινόμενη επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Νέα Δημοκρατία θα εκπέμψει μια αίσθηση συσπείρωσης και θα προσδώσει δυναμική στην κρίσιμη περίοδο του φθινοπώρου και των διεργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη για την αποφυγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών με αφορμή την αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας… Ο κ. Καρατζαφέρης αναμένεται να φέρει μαζί του σημαντικό μέρος των ψηφοφόρων που τον επέλεξαν στις πρόσφατες ευρωεκλογές, ποσοστό (έλαβε 2,7%) διόλου ευκαταφρόνητο, ειδικά στη σημερινή συγκυρία, που το πολιτικό σκηνικό παραμένει αβέβαιο. Το διακύβευμα για τη χώρα είναι η ελάφρυνση του χρέους, η επωφελής συνεργασία με τους εταίρους και το σχέδιο ανάπτυξης της νέας Ελλάδας. Στελέχη με λαϊκή απήχηση είναι ευπρόσδεκτα και απαραίτητα…».

Ταυτοχρόνως, όμως, η «Φωνή κ.τ.λ.», δίνει σήμα για αμφίπλευρη διεύρυνση, καλώντας τον φον Αντωνάκη να μαζέψει στο μαντρί και τους λεγόμενους «φιλελεύθερους» (π.χ. Τζήμερο, Σκυλακάκη, Χατζημαρκάκη, Βαλλιανάτο και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»:

«Καθώς εντείνονται οι διεργασίες, ο πρωθυπουργός βρίσκεται μπροστά σε μια στρατηγική επιλογή. Θα επιχειρήσει ένα άνοιγμα μόνο προς τη λαϊκή Δεξιά, σε μια κίνηση που θα στοχεύει στην αποδυνάμωση των ζυμώσεων στα δεξιά της Ν.Δ. ή θα προχωρήσει σε μια αμφίπλευρη διεύρυνση που θα κινείται στη λογική μιας ευρύτερης φιλοευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς, όπως θα επιθυμούσαν τα φιλελεύθερα στελέχη της παράταξής του;».

Περιμένουμε τις επόμενες ημέρες, για να δούμε αν «το μήνυμα ελήφθη»…

ethnikismos.net

1 σχόλιο

  1. Ο Stratakis Μixalis ΕΙΠΕ:Διαβαζω τα περι επικειμενηs εισοδου του γιωργου καρατζαφερη στο μπουρδελο(δικοs του ο χαρακτηρισμοs)τηs ΝΔ και αφηνω το μυαλο μου να κοβει βολτεs και να κανει συνειρμουs πιτσιρικαs ημουν λατρηs των μπουρδελων και τακτικοs θαμωναs οσο τα χαρτζηλικια μου μου το επετρεπαν.Μου αρεσε το περιθωριο μου αρεσαν οι γυναικεs που εκδιδονταν στα ισια και παλλικαρισια μου αρεσε η μυρουδια τηs ξυλοσομπαs το χειμωνα και ο θορυβοs του ανεμιστηρα το καλοκαιρι ολα μου αρεσαν στο μπουρδελο το χορτασα!!!!!!!!Αλλοιμονο σε εκεινουs που δεν τολμησαν να περασουν το κατωφλι του οπωs ο γιωργοs καρατζαφερηs αρσενικο που δεν εχει μπει σε μπουρδελο αρσενικο δεν ειναι...Δεν μπηκε στα νιατα του μπαινει στα γηρατεια του αυτο μαγκια δεν ειναι ΞΕΥΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!Δεν μπαινει σαν πελατηs μπαινει σαν υποψηφιοs για τη ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΣ αντε να μπαινει και σαν απλοs ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗΣ!!!!!!!!!!!!Τελικα ο καρατζαφερηs δεν ειναι απλοs κωλωτουμπαs κωλωγλυφτηs ειναι προσβολη για τουs ΚΩΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.