Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ... ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΝΑΝ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟ ΝΕΑΡΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΑΤΑΚΙ ΣΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ...!!!

Πανικός επικράτησε πριν από λίγο στην Αρόη όταν νεαρός πέταξε μια γάτα στις ρόδες ενός αυτοκινήτου με αποτέλεσμα το άτυχο ζώο να βρει τ...


Πανικός επικράτησε πριν από λίγο στην Αρόη όταν νεαρός πέταξε μια γάτα στις ρόδες ενός αυτοκινήτου με αποτέλεσμα το άτυχο ζώο να βρει τραγικό θάνατο. Το περιστατικό συνέβη έξω από την πολυκατοικία Αδαμόπουλου! Επικράτησε καβγάς στην γειτονιά μεταξύ του "δολοφόνου" και ενός γείτονα του σε σημείο να έρθουν στα χέρια. Κάτοικοι της περιοχής επικοινώνησαν με την αστυνομία, ωστόσο περιπολικό δεν εμφανίστηκε. Πληροφορίες αναφέρουν πως κάτοικοι του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με αποτέλεσμα να κληθεί και ασθενοφόρο. http://dete.gr

15 σχόλια

  1. polla like ston papara pou skotwse to gataki.makari na pethaine..an uparxei theos as to frontisei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά like??εντάξει δε παίζει αυτό το κόσμο να φαντάστηκε ο "Θεός "αηδιαζω!!!! Εγώ πάλι τα χέρια like μου σε αυτόν που τον σάπισε στο ξύλο... Ας θυμόμαστε ότι είμαστε και άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το dete.gr δε το εμπιστεύομαι, έχει βάλει πάρα πολλά ψεύτικα άρθρα μόνο και μόνο για τα clicks και να προκαλεί "θέμα" . Μπορεί και να μην ισχύει. Αν όμως ισχύει, σίγουρα το ξύλο δε φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να ήμουν εκεί. Να του κόψω τα αρχίδια και να του τα δώσω να τα φάει ο καριόλης. Αν αληθεύει για τον γείτονα του φιλώ τα χέρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΛΑ ΛΑΙΚ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΗΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aς φροντισει και σενα ο Θεος οταν θα ερθει η ωρα σου , με τον ιδιο τροπο οπως του π@@@@@α που του δινεις και like . Ας φυγετε με τον ιδιο τροπο που εφυγε και το γατακι... Και να ειναι και απο χερια "ανθρωπινα " !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...Otan kapios exi to iaolo mesa, ola tu ftene ke eksespai me adinamous...giati me kapios sto idio ipsos, de ta kataferni...apo ti mathame...etsi bravo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολλες κλωτσιές σε αυτόν τον ανώνυμο που παρακαλάει να πέθανε το γατάκι. Ευχομαι να τον σαπίσουν στο ξύλο για να βαλει μυαλό γιατι δεν έχει και δυστυχώς κάτι τέτοιοι χαλάνε την κοινωνία! Εύχομαι να υπάρχει δικαιοσύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μηπως εισαι λιγο μαλακας????τι σου εκανε δηλ το γατακι και πρεπει να το πεταξει στο δρομο ,στις ροδες ο άλλος ο ηλιθιος??κομπλεξικό σκουπίδι εισαι οπως ο αλλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοο!,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο πρώτος που σχολιάζει ειρωνεύεται. Διαβάστε πώς χαρακτηρίζει αυτόν τον εγκληματία. Εννοεί, μακάρι να πέθαινε αυτός, όχι το γατάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κρίμα που υπάρχουν τετοιοι ανθρωποι...κριμα που τα ζωακια ειναιστη τυχη του καθε ανωμαλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτός σκότωσε ένα γατάκι . Αποτροπιαστικό . Εσείς θέλετε να τον δείρετε να τον ευνουχίσετε να τον σκοτώσετε να πεθάνει γενικά . Σε τι διαφέρετε από αυτόν ? Μάλλον είστε χειρότεροι . Και όσο για τα αδέσποτα έχει γεμίσει ο κόσμος από αυτά γιατί δεν κάνετε κάτι? Πάρτε τα στο σπίτι σας αν σας ενδιαφέρουν τόσο η να τα στειρώσετε όλα με δικάσας λεφτά για να σταματάν να γεννούν . Ξέρεται πόσες γάτες θα υπάρχουν από μία σε 3 χρόνια? πάνω από 100 . Άντε γεια φιλόζωοι του καναπέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευχομαι να.παθει τα ιδια με τη γατα ο μαλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ BLOG ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΣΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑ, ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΖΩΟ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΙΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ, ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. ΒΕΒΑΙΑ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ-ΝΤΑΪΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ,ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΩ ΠΑΤΩΝΤΑΣ Η ΡΟΔΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΤΥΧΟ ΖΩΟ. Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΟ-ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΙΚΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΟΡΙΚΟΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΟΣΕΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΘΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΣΤΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.