Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΖΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΤΟ ΖΩΟΝ! Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ, ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΝΤΕΝΤ... ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ!

Εντολή για την τηλεοπτική μετάδοση αγώνων της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος δηλώνει...


Εντολή για την τηλεοπτική μετάδοση αγώνων της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος δηλώνει φανατικός οπαδός των «κόκκινων διαβόλων» και του Γούειν Ρούνεϊ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή στο πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης της χώρας καθώς θα προστεθούν, επίσης, εκπομπές για την ιππασία, το γκολφ αλλά και αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
Η μετάδοση θα είναι «πειρατική» καθώς η Πγιονγιάνγκ δεν έχει και ούτε προτίθεται να καταβάλει το αντίτιμο για τα τηλεοπτικά δικαίωματα των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ.
Όπως, πάντως, παρατηρούν με το φλεγματικό τους χιούμορ οι Βρετανοί μετά τα απανωτά αποτυχημένα αποτελέσματα της ομάδας του Λούις Φαν Χάαλ η απόφαση μπορεί να ανακληθεί γιατί σίγουρα οι βορειοκορεάτες έχουν υποφέρει ήδη πολλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.