Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΚΥΟΣ Η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ, Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ... ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ...

Μπορεί να υπήρχε έντονη φημολογία για μεγάλη κρίση στον γάμο τους, ωστόσο η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης φαίνεται να είναι πι...

Μπορεί να υπήρχε έντονη φημολογία για μεγάλη κρίση στον γάμο τους, ωστόσο η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.
Ο Αλέξανδρος Παρθένης είχε δηλώσει πρόσφατα για την σύζυγο του: «με έναν άνθρωπο σαν την Κατερίνα κάνεις πρωταθλητισμό. Η Κατερίνα τα κάνει όλα γρήγορα. Πριν ακόμα το σκεφτείς, το έχει κάνει, κι αυτό είναι ό,τι καλύτερο για έναν άντρα».
Στην ερώτηση, δε, αν θα ήθελαν να κάνουν ένα παιδί, η Κατερίνα Θάνου απάντησε χαμογελώντας: «Όλα θα έρθουν με τον καιρό τους και όταν πρέπει», ενώ ο Αλέξανδρος Παρθένης δήλωσε: «Αν δεν χαρίσω στην Κατερίνα ένα παιδάκι, σε ποιον θα χαρίσω; Βασικά, θα μας χαρίσω, γιατί πρέπει αυτό το είδος να διαιωνιστεί».
Σύμφωνα με άτομα από το στενό τους περιβάλλον, οι δύο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Μάλιστα, δημοσίευμα του περιοδικού Secret αναφέρει πως η Κατερίνα και ο Αλέξανδρος επισκέπτονται συχνά γνωστό μαιευτήριο και η αθλήτρια κάνει εξετάσεις.

KoolNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.