Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ «ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

Πρωταγωνιστεί σε φρικτό βιντεο που αποκεφαλίζει μια γάτα, “προειδοποιώντας” τους ντόπιους…για αυτά που έρχονται.... “Το κράτος του αλ...


Πρωταγωνιστεί σε φρικτό βιντεο που αποκεφαλίζει μια γάτα, “προειδοποιώντας” τους ντόπιους…για αυτά που έρχονται....

“Το κράτος του αλλαχ ειναι σε ολη τη Γη! Ζούμε στην Σουηδία για να κηρύξουμε τον πολεμο στην χωρα και ολη την Ευρωπη!”

Αυτη η παρέμβαση ενος “οικονομικού μετανάστη” που ζει στην Σουηδία σε δημοφιλές τοκ σόου της Μαροκινης τηλεόρασης. Αφου ο ισλαμιστής επιδόθηκε σε ενα ρατσιστικό κρεσέντο μισους κατα της Ευρώπης και των “απίστων”, ο παρουσιαστής τον ρώτησε εύλογα “γιατι ζει σε μια χωρα απίστων” και δεν παει σε καποια ισλαμική.

Η απαντηση που εδωσε ο ισλαμοπαράφρονας, σήμανε συναγερμό στην αντιτρομοκρατική της Σουηδίας αφου χαρακτηρίζεται ως “πραγματικη τρομοκρατικη απειλή”.
Οι αρχές μαλιστα φοβούνται μηπως ο ισλαμιστής εμπλέκεται με σεχτα μουσουλμάνων που πρόσφατα ανήρτησαν αποκεφαλισμό μιας ανυπερασπιστης γάτας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ως “απειλή”.

Για την ιστορία, οι περισσότεροι απο αυτούς εχουν άσυλο, ενω πραγματικα θύματα γενοκτονίας σφάζονται ανηλεώς απο τους ομοϊδεάτες τους…

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.