Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...!!! ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ...!!!

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κω με ιερέα που σημείωσε με μαρκαδόρο το ποσό των οφειλών των συγγενών των εκλιπόντων πάνω στα μ...


Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κω με ιερέα που σημείωσε με μαρκαδόρο το ποσό των οφειλών των συγγενών των εκλιπόντων πάνω στα μνήματα αυτών.

Τα μνήματα στο κοιμητήριο στην Καρδάμαινα της Κω, επέλεξε ο υπεύθυνος Ιερέας, για να θυμίσει στους κατόχους των μνημάτων την υποχρέωση καταβολής του αντιτίμου της οφειλής για την «χρήση» τους, στην εκκλησία.
Η πράξη του Ιερέα να γράψει με μαρκαδόρο τα ποσά σε ευρώ πάνω στα μαρμαρά των τάφων, προκάλεσε την αντίδραση κατοίκων, που απευθύνθηκαν στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ και έστειλαν και το αποδεικτικό υλικό.
Δείτε το βίντεο:
newsbomb.gr

2 σχόλια

  1. tora vgikan stin epifania kai imbekrides argoskoli dimosioi ipalili tha ithela naxero toti prosferi autos stin kunonia kai pios tou edose todikeoma naparousiazete san eforikos i eklisia einai ena tipota dihos tis evergetisis toulaou mipos i eklisia idrose prokimenou na apoktisi autoin tin gei . kati paromia katharmata ehoun apomakrini ton kosmo apotin eklisia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.