Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ... ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ...

Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και τα λόγια με τα οποία τον υποδέχτηκε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, δεν πέρασα...

Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και τα λόγια με τα οποία τον υποδέχτηκε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Γιάννη Αλαφούζο!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός άφησε αιχμές για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με την... λεκτική υποδοχή που έτυχε στο Φανάρι...

"Έχετε αποδείξει ότι η ευγενής άμιλλα και ο ευγενής αγώνας είναι ο στόχος και είστε νικητές" τόνισε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κατά την προσφώνηση του προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη και αυτή τη φράση σχολίασε ο Γιάννης Αλαφούζος.

"Όταν το μαύρο βαφτίζεται άσπρο... Εξασφαλίζει θέση στον παράδεισο ή το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου;" έγραψε σε ανάρτηση του στο Twitter ο Γιάννης Αλαφούζος, αναρτώντας συγχρόνως τη δήλωση Βαρθολομαίου και τη φωτογραφία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παράλληλα, η τελευταία φράση του περί... ελαφρυντικού αναφέρεται ξεκάθαρα στις έρευνες του αθλητικού εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα για τη σύσταση και τη δράση εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει κρύψει ότι θεωρεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως υπαίτιο για τα κακώς κείμενα στο άθλημα και πολλές φορές έχει καταφερθεί εναντίον του χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.



sport24



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.