Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ...! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ! "ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΣ... ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ" ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ...

Ένα μήνυμα που αναρτήθηκε στο ίντερνετ, συνοδευόμενο από δύο φωτογραφίες, ήταν αρκετό για να κινητοποιηθούν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠ...


Ένα μήνυμα που αναρτήθηκε στο ίντερνετ, συνοδευόμενο από δύο φωτογραφίες, ήταν αρκετό για να κινητοποιηθούν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Τα δύο αυτά μηνύματα αναρτήθηκαν στις 9 Αυγούστου, μερικές μέρες πριν δολοφονηθεί ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τζέιμς Φόλεϊ, με hashtag #AMessagefromISIStoUS (είναι το hashtag που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές για να απειλούν τις ΗΠΑ).








Στο πρώτο μήνυμα, ένας τζιχαντιστής, κρατά ένα κομμάτι χαρτί με αραβική γραφή μπροστά στο μέγαρο Old Republic στο Σικάγο, ενώ στο δεύτερο, ένας άλλος τραβά φωτογραφία τον Λευκό Οίκο στην Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο δίκτυο WGNtv.com, το μήνυμα πάνω στο χαρτί γράφει: «Στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και στη Συρία, σύντομα θα περάσουν από εδώ».

Στο χαρτί φαίνεται η ημερομηνία 20 Ιουνίου 2014.

Το κείμενο που συνοδεύει και τα δύο tweet έχει ως εξής: «Βρισκόμαστε στη χώρα σας, στις πόλεις σας, στους δρόμους σας», ενώ σε άλλα tweets, τζιχαντιστές και οπαδοί τους, μεταξύ άλλων αναφέρουν, «είμαστε εδώ Αμερική, κοντά στους στόχους μας… σύντομα».

Καμία επίσημη Αρχή στις ΗΠΑ δεν έχει σχολιάσει τα συγκεκριμένα tweet, ωστόσο ειδικοί αναλυτές φαίνεται να ανησυχούν για πιθανή κλιμάκωση των ενεργειών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.