Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΧΑΜΟΣ... ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΕΣ... ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ...!!! ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

3:14: Αυτήν την στιγμή οι Συναγωνιστές βουλευτές, Ηλίας Παναγιώταρος και Πολύβιος Ζησιμόπουλος, καθώς και οι ευρωβουλευτές Γ. Επιτήδειο...



3:14: Αυτήν την στιγμή οι Συναγωνιστές βουλευτές, Ηλίας Παναγιώταρος και Πολύβιος Ζησιμόπουλος, καθώς και οι ευρωβουλευτές Γ. Επιτήδειος και Ελ. Συναδινός μαζί με τους νομικούς του Κινήματος βρίσκονται στο Α.Τ. Αμπελοκήπων και καταθέτουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου γι' αυτό το πρωτοφανές αίσχος που ντροπιάζει την Πατρίδα μας και τα σώματα ασφαλείας, που δεν έχουν καθήκον τους να υπακούουν "πολιτικές εντολές", αλλά να υπερασπίζονται τον νόμο και την τάξη.


Η Αστυνομία δεν επιτρέπει στους εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού να ανέβουν στην ΓΑΔΑ και να μάθουν για ποιο λόγο έγιναν οι παράνομες προσαγωγές.

Οι υπεύθυνοι τους ενημέρωσαν πως υπάρχει πολιτική εντολή να μην προσεγγίσει κανένας και κυρίως ότι υπάρχει πολιτική εντολή να εμποδίζονται οι νόμιμες πολιτικές δράσεις του κόμματος. Η Χούντα Σαμαρά βρίσκεται σε παροξυσμό!

Καλούνται όλοι οι φίλοι και οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής τώρα στην ΓΑΔΑ να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις της Χούντας Σαμαρά!

xryshaygh.com

3 σχόλια

  1. Αν ηταν συριζαιοι θα περνουσαν ανενοχλητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala den iparhi kanis opou na anakopsi tis kinisis menomikous kai ypotithomenous dimokratikous tropousauyton ton hamenon anthelinon prodoton tis kyvernitikis alitias samara venizelou . i alitarades koumounistes iserhotan sta astinomika tmimata kai apeleutheronan ta dikatous koumounia AFTO DENSAS KINI KAMIA APORIA .ALLA XEHASA POS STIN SIMERINI ELLADA PERIMENOUME TOUS ARIANOUS NAELTHOUN PROKIMENOU NAMAS APALAXOUN APO AFTOUS TOUS ETHNOPRODOTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ο ΑΜΕΑ-ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ3 Αυγούστου 2014 στις 6:48 μ.μ.

    Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΔΙΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΒΡΩΜΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΩΣ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΟΙΚΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΡΑΜΙΖΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ φυλλαδια στην ακροπολη ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΑΧΟΒΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ,ΙΚΑΣΙΑ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ -ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ , ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΣΑΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΟ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΝΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΜΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΩ ΓΙΑΤΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΗΜΗ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΞΠΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙΘ ΔΟΣΥΛΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 6.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕ ΜΙΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ . ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΒΙΛΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ 16 ΣΚΑΤΙΕΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓ. ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΚΑΝΕΙΣΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ , ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ . ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ , ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ (ΑΜΕΑ)-ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.-ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΨΗ , ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΛΕΞΗ ΜΠΕΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.