Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

50 ΒΟΥΡΔΟΥΛΙΕΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΘΙΚΗΣ!!! ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΜΟΔΟΣ ΛΟΓΩ... ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ!!!

Σε 50 βουρδουλιές και ένα μήνα φυλάκισης καταδικάστηκε από εφετείο της Σαουδικής Αραβίας μία γυναίκα επιχειρηματίας, η οποία κρίθηκε έν...


Σε 50 βουρδουλιές και ένα μήνα φυλάκισης καταδικάστηκε από εφετείο της Σαουδικής Αραβίας μία γυναίκα επιχειρηματίας, η οποία κρίθηκε ένοχη για εξύβριση μελών της αστυνομίας ήθους της χώρας, όπως μεταδίδει η τοπική εφημερίδα al-Medina.

Η υπόθεση αφορά έρευνα που διενήργησε η αστυνομία, επισήμως γνωστή ως Επιτροπή για την Προώθηση της Αρετής και την Αποτροπή της Φαυλότητας, στο καφενείο του οποίου είναι ιδιοκτήτρια.

Η έρευνα υποχρέωσε υπαλλήλους της γυναίκας να φύγουν τρέχοντας καθότι δεν είχαν χαρτιά νόμιμης διαμονής στη χώρα. Η επιχειρηματίας άρχισε να φωνάζει στους αστυνομικούς, αποκαλώντας τους «ψεύτες», σύμφωνα πάντα με την «al-Medina».

Η Επιτροπή ιδρύθηκε το 1926 προκειμένου να αστυνομεύει τη συμπεριφορά του κοινού στη Σαουδική Αραβία, η οποία ακολουθεί το αυστηρό Γουαχαμπιστικό δόγμα του σουνιτικού Ισλάμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.