Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ: ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΠΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ, ΕΧΑΝΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ ΤΑ 2 ΜΩΡΑ ΑΝΗΨΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ!

Ένα τραγικό περιστατικό που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «διαβολική σύμπτωση» στην οποία εμπλέκεται ο Πάπας Φραγκίσκος συνέβη την Τρίτη...


Ένα τραγικό περιστατικό που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «διαβολική σύμπτωση» στην οποία εμπλέκεται ο Πάπας Φραγκίσκος συνέβη την Τρίτη στην Αργεντινή.

Την ώρα που ο Ποντίφικας εξομολογούνταν σε δημοσιογράφους ότι του μένουν «δύο-τρια χρονάκια ζωής» σε τροχαίο δυστύχημα έχαναν τη ζωή τους δύο ανήλικα ανήψια του και η μητέρα τους.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ανηψιός του Πάπα, Εμάνουελ Χοράσιο Μπεργκόλιο, συγκρούστηκε με φορτηγό σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στην πόλη Κόρδοβα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Από την σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με την αστυνομία, ο μόλις οχτώ μηνών Χοσέ Μπεργκόλιο, ο δύο ετών αδερφός του Αντόνιο και η 36χρονη Βαλέρια Καρμόνα ενώ βαριά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο ανηψιός του Πάπα Φραγκίσκου.seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.