Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΩΣ Ο MISTERTSIPRAS ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 120 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Παραμύθι κυρά μου είναι το δήθεν «τέχνασμα» του αμερικανοκομμουνιστάκου misterTsipra, ότι ψάχνει να βρει τον… μαγικό αριθμό των 120 βουλ...


Παραμύθι κυρά μου είναι το δήθεν «τέχνασμα» του αμερικανοκομμουνιστάκου misterTsipra, ότι ψάχνει να βρει τον… μαγικό αριθμό των 120 βουλευτών, φαινομενικά για να προχωρήσει το αίτημα για τη διενέργεια δημοψηφίσματος αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, αλλά στην πραγματικότητα για να μπλοκάρει την… προεδρική εκλογή.

Την τύφλα του τη μαύρη! Ο τύπος κοροϊδεύει τον κοσμάκη ψιλό γαζί. Διότι, ζητάει –λέει- συνεργασία για τη συλλογή υπογραφών από τους Καμμένους, το ΚΚΕ, την ΡΗΜΑΔ και τους ανεξάρτητους, αλλά αποκλείει την Χρυσή Αυγή.

Ας το δούμε το θέμα μαθηματικά. Λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 71 τεμάχια (βουλευτές). Το ΚΚΕ 12, η ΡΗΜΑΔ 13 και οι Καμμένοι άλλους τόσους. Σύνολο 109. Θα ψηφίσουν όλοι οι ρημαδοκαμμενικοί υπέρ, ή κάποιοι που είναι υπ’ ατμόν (π.χ. Ψαριανός) θα βρούνε μια καλή δικαιολογία για να ανεξαρτητοποιηθούν; Κι από την άλλη, υπάρχει περίπτωση το ΚΚΕ να συνταχθεί υπό τον ΣΥΡΙΖΑ; Ούτε μία στο εκατομμύριο! Οπότε, για ποιους 120 ψάχνει τάχαμου το τσιπράκι;

Αλλά, και με τους ανεξάρτητους δε βγαίνουν οι 120. Διότι, με βάση τα σημερινά δεδομένα, μπορεί (γιατί δεν είναι καθόλου σίγουρο…) να προστεθούν στους υπογράφοντες και 5-6 ανεξάρτητοι (π.χ. Τσατσόπουλος, Βουδούρης, Τζάκρη, Μπόλαρης κ.α.). Που θα τους βρει τους υπόλοιπους; Τζίφος!

Χωρίς την Χρυσή Αυγή –η οποία τάσσεται κατά της «μικρής ΔΕΗ» και υπέρ του δημοψηφίσματος- δε γίνεται τίποτα! Άρα, αποκλείοντας την Χρυσή Αυγή από την πρωτοβουλία των υπογραφών, ο αμερικανοκομμουνιστάκος υπονομεύει την δήθεν πρωτοβουλία του και επί της ουσίας στηρίζει -με τον τρόπο του- τις καταστροφικές επιλογές της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Ίσως, γιατί μετά τις εκλογές, γνωρίζει πολύ καλά ότι θα αναγκαστεί (από τα αφεντικά του και τις καταστάσεις) να μπει κι αυτός στη συγκυβέρνησή τους!
ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.