Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΕ ΔΙΚΥΚΛΑ... ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΘΩΟΣ...

Σε έξαλλη κατάσταση γυναίκα Ρομά όταν έμαθε για την προφυλάκιση του αδελφού της ο οποίος και προσήχθη μαζί με άλλα επτά άτομα στο Δικαστι...


Σε έξαλλη κατάσταση γυναίκα Ρομά όταν έμαθε για την προφυλάκιση του αδελφού της ο οποίος και προσήχθη μαζί με άλλα επτά άτομα στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή για τη σπείρα με τις κλοπές δικύκλων, έσπασε τζάμι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αστυνομικός.

Άμεσα ενημερώθηκε το επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. και στο σημείο έφθασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι όποιοι κατάφεραν να συλλάβουν την γυναίκα, αλλά και να προσαγάγουν και άλλα άτομα τα οποία είχαν βγει εκτός εαυτού μετά το άκουσμα της απόφασης Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Όπως διαβάζουμε στο patratimes.gr, ευτυχώς ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. καθώς αναμένεται η απόφαση και για τους υπόλοιπους που κατηγορούνται για συμμετοχή στη σπείρα κλοπής των δικύκλων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patratimes.gr, το περιστατικό ξεκίνησε γύρω στις 12.45′ με την ανακοίνωση της απόφασης από το γραφείο του Εισαγγελέα.

Αμέσως μετά την έξαλλη κατάσταση στην οποία βρέθηκε η αδελφή ενός εκ των κατηγορουμένων που έσπασε το τζάμι, κάτι αντίστοιχο σημειώθηκε και εκτός δικαστηρίων με ένταση, επεισόδια και κυνηγητό στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, που βρίσκονται κοντά στο δικαστικό μέγαρο.

Τελικά κατέφθασαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και προσήγαγαν αρκετά άτομα στο αστυνομικό μέγαρο της οδού Ερμού, από τα οποία τελικά τα έξι συνελήφθησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.