Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΒΡΑΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΘΟΠΟΙΩΝ!!!

Μπορεί ως Έιμι Φάρα Φάουλερ στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά The Big Bang Theory να έχει κερδίσει δεκάδες θαυμαστές που παρακολουθούν με...

Μπορεί ως Έιμι Φάρα Φάουλερ στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά The Big Bang Theory να έχει κερδίσει δεκάδες θαυμαστές που παρακολουθούν με περιέργεια και συμπάθεια την ιδιαίτερη σχέση της με τον Σέλντον Κούπερ, όμως αυτή τη φορά η Μάιμ Μπιάλικ, εξόργισε πολλούς χρήστες του Διαδικτύου.

Η αιτία δεν αφορά στον ρόλο της ή τη σειρά γενικότερα, αλλά στην απόφασή της να στείλει χρήματα στον ισραηλινό στρατό για την αγορά αλεξίσφαιρων γιλέκων.

Η Μπιάλικ που έχει εβραϊκή καταγωγή, εξήγησε για ποιο λόγο αποφάσισε να κάνει την προσφορά της στις Δυνάμεις Ασφαλείας του Ισραήλ, μέσω κειμένου της στην ιστοσελίδα kveller.com, πυροδοτώντας σειρά αρνητικών σχολίων.

«Γιατί δώρισα χρήματα για αλεξίσφαιρα γιλέκα στην IDF», είναι ο τίτλος του κειμένου, στο οποίο υποστήριξε: «Θέλω να νιώσω ότι κάνω κάτι», «Ανεξαρτήτως από τις πολιτικές απόψεις του καθενός, στρατιώτες που αποστέλλονται σε εμπόλεμες ζώνες αξίζουν να προστατεύονται από τα εχθρικά πυρά» και «Κάθε στρατιώτης είναι ο γιος ή κόρη κάποιου. Ο καθένας από αυτούς».

Οι τρεις αυτές φράσεις ήταν αρκετές για να ξεσπάσει σάλος ανάμεσα στους χρήστες του Διαδικτύου, με πολλούς να καταφέρονται εναντίον της γνωστής ηθοποιού, κατηγορώντας την ότι είναι «συνένοχη» στην πολιορκία της Γάζας από το Ισραήλ.

«Έχουν δωρεάν οπλισμό από τις ΗΠΑ για να σκοτώσουν παιδιά στην ίδια ηλικία με τα δικά σου, δε χρειάζονται τα χρήματά σου», έγραψε κάποιος κάτω από το κείμενο της Μπιάλικ. «Αηδιασμένος από την Μπιάλικ που προσφέρει χρήματα στον ισραηλινό στρατό και προσπαθεί να δικαιολογηθεί», σχολίασε ένας δεύτερος.

«Δεν παίρνουν ήδη αρκετά χρήματα από την αμερικανική κυβέρνηση; Μήπως θα έπρεπε να ξοδέψεις καλύτερα τα χρήματά σου; Ήδη κάνεις κάτι, συμφωνείς με την ιδεολογία των ιμπεριαλιστών που δολοφονούν παιδιά», «Και οι άμαχοι στη Γάζα χρειάζονται αλεξίσφαιρα γιλέκα. Μπορεί κάποιος να τους βοηθήσει;», «Χρηματοδοτείς ένα κράτος τρομοκρατίας και δεν πρέπει να είσαι υπερήφανη για αυτό. Αν πραγματικά νοιάζεσαι για την ειρήνη τότε βοήθησε και τις δύο πλευρές και μην εξοπλίζεις τους δράστες. Ντροπή σου!», «Αυτοί οι στρατιώτες σκοτώνουν αθώα παιδιά. Είναι μοντέρνοι Χίτλερ. Βοηθάς ώστε να σκοτώσουν ακόμα περισσότερα. Ντροπή σου», έγραφαν άλλοι χρήστες του Διαδικτύου, αν και στην πλειονότητά τους τα σχόλια ήταν θετικά για την ηθοποιό.

Σε παλαιότερο κείμενό της, πάντως, πάντα στην ίδια εβραϊκή ιστοσελίδα η Μπιάλικ εξέφραζε τη λύπη της για τα παιδιά που χάνονται από τα ισραηλινά πυρά.

1 σχόλιο

  1. "Κάθε στρατιώτης είναι ο γιος ή κόρη κάποιου". Θα ήθελα να δω το πρόσωπο αυτών των κάποιων όταν έμαθαν ότι καμιά 70 απο δαύτους τους φύτεψε η Χαμάς. Σκέφτομαι την χαρά τους όταν έμαθαν πως τους έστειλε στην κόλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.