Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ... ΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. Τελικά οτιδήποτε συμβαίνει όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις στο οικονομικό μέτωπο, ακόμη και μια τυχα...


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Τελικά οτιδήποτε συμβαίνει όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις στο οικονομικό μέτωπο, ακόμη και μια τυχαία συγκυρία, ακόμη και μια διαδικαστική λεπτομέρεια άμεσα  προβάλλεται διθυραμβικά, ως επιτυχία και επίτευγμα.

Τι άλλο όμως μπορεί να κάνει η ξενόδουλη κυβέρνηση προκειμένου να αποκρύψει την αλήθεια του ενός εκατομμυρίου ανέργων, του μαρασμού της Ελληνικής αγοράς και του 34,6% του πληθυσμού που επιβιώνει κάτω από τα όρια φτώχειας.

Ο λόγος για την αποδοχή από την κομισιόν, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ του αιτήματος του πρωθυπουργού προκειμένου η συνάντηση γα την επόμενη αξιολόγηση να πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 3 Σεπτεμβρίου, αντί στην Αθήνα που γίνονταν μέχρι σήμερα.

Και τι έγινε; Πού υπάρχει η διαφορά;

Ότι είναι να ειπωθεί εκ μέρους των αξιωματούχων της Τρόικα στην Αθήνα, το ίδιο θα ειπωθεί και στο Παρίσι, ότι εντολές για νέα οικονομικά μέτρα και αλλαγές είναι να επιβληθούν με θέα την Ακρόπολη, τα ίδια θα ισχύσουν και με θέα τον πύργο του Άιφελ.

Και εντός οικίας και εκτός, οι «σφαλιάρες» από τους ξένους δανειστές θα πέσουν και μάλιστα σβουριχτές.

Για ποιο λόγο λοιπόν η κυρία κυβερνητική εκπρόσωπος θριαμβολογεί και παιανίζει αναφέροντας κάποια δήθεν ανακτημένη εμπιστοσύνη;

Λες και έχει κάποια διαφορά η αστυνομία να με ελέγχει μέσα στο σπίτι μου, από το να είμαι υπόχρεος να παρουσιάζομαι κατά τακτά χρονικά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα.

Εντάξει είπαμε, γούστο έχει η κυρία Βούλτεψη με τις συνεχείς και ασταμάτητες παραδοξολογίες της και σαφώς προσθέτει μια νότα ευθυμίας στην θλιβερή καθημερινότητά μας, αλλά άλλο είναι να γελάμε με τις ανοησίες που εκστομίζει και άλλο να προσπαθεί να μας εμπαίξει υποτιμώντας την νοημοσύνη μας.

Πριν λίγες μέρες η Black Rock στην έκθεσή της, μας είχε στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις χώρες που πρόκειται να χρεοκοπήσουν, κάθε ημέρα που περνάει, είναι χειρότερη από την προηγούμενη, οι στρατιές των ανέργων μεγαλώνουν, η φτώχεια και η ανέχεια πλήττουν αδυσώπητα την Ελληνική κοινωνία, η  απόγνωση του κόσμου συνεχώς μεγαλώνει, δεν υπάρχει ημέρα που να μην υπάρξει και ένας αυτόχειρας και η κυρία εκπρόσωπος, ως Κολομπίνα της Ιταλικής comedia del arte θριαμβολογεί για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης.

Αντιθέτως ο κύριος Σαμαράς είναι πιο συγκρατημένος στις δηλώσεις του, μην αποφεύγοντας ωστόσο να καταφύγει και εκείνος την διαστρέβλωση.

Συγκεκριμένα θεωρεί ότι οι επιθεωρήσεις της Τρόικα στην Ελλάδα προκαλούν ζημιά και θεωρούνται μειωτικές για την κυβέρνηση και τον Λαό.

Ναι αυτό είναι το μείζον πρόβλημα του Ελληνικού Λαού, αν οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι θα μας εκδέρουν στην Αθήνα, ή στο Παρίσι, αν τα νέα δυσβάστακτα μέτρα της κατοχικής κυβέρνησης ανακοινωθούν στα εντόπια φερέφωνα τους στο Υπουργείο Οικονομικών, ή στο κτήριο του ΔΝΤ στο Παρίσι.

Απλά για να αποφασίσει η κυβέρνηση των ανθελλήνων  η επόμενη αξιολόγηση της Τρόικα να γίνει στο Παρίσι και όχι στην Αθήνα, θα έχει σίγουρα κάποιους λόγους και σκοπιμότητες, τους οποίους προς το παρόν δεν δυνάμεθα να διαβλέψουμε.

Η ουσία είναι πάντως ότι είτε ο αποκεφαλισμός του Ελληνικού Λαού γίνει στο Παρίσι με γκιλοτίνα, είτε στην Αθήνα με μπαλτά, το αποτέλεσμα είναι ένα και το αυτό.

Και ας γνωρίζει καλά ο κύριος πρωθυπουργός ότι την ζημιά στην Πατρίδα μας και στον Λαό δεν την κάνει ο τόπος παρουσίασης της έκθεσης των δανειστών, αλλά αυτός ο ίδιος και το επιτελείο του, με τον ανθελληνισμό, την υποτέλεια και την υποταγή τους στα ξένα συμφέροντα. http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.