Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ... ΒΙΝΤΕΟ: ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ...!!!

Ένα τεράστιο πανό για την προώθηση ενός διαδικτυακού τόπου, είδαν οι Νεοϋορκέζοι το Σάββατο. Στο πανό υπήρχε η σβάστικα, το σήμα της ...


Ένα τεράστιο πανό για την προώθηση ενός διαδικτυακού τόπου, είδαν οι Νεοϋορκέζοι το Σάββατο. Στο πανό υπήρχε η σβάστικα, το σήμα της ειρήνης, και μια καρδιά. Το πανό κατασκευάστηκε από...

τη θρησκευτική ομάδα των Ραελιανών, το σύμβολο των οποίων είναι ένας αγκυλωτός σταυρός μέσα σε μια σβάστικα, αυτό που βλέπετε πρώτο αριστερά στην εικόνα, πριν τη σβάστικα. Το αστέρι του Δαβίδ μέσα στη σβάστικα,συμβολίζει για τους Ραελιανούς το άπειρο του χρόνου και του χώρου.

Οι δημιουργοί και ιδιοκτήτες του http://proswastika.org/, δήλωσαν μετά τις αντιδράσεις Εβραίων της Ν.Υόρκης, ότι "επιμένουν στη διαφήμιση της σβάστικας, για να αποκαταστήσουν την αρνητική σημασία που αποδίδεται σε ένα τόσο όμορφο σύμβολο το οποίο δεν πρέπει να συνδέεται με τον Χίτλερ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.