Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΤΣΑΝΤΑΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟ... ΠΟΔΗΛΑΤΟ! ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ...

Παρά τις έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του αδίστακτου τσαντάκια που κινείται με ποδήλατο και επιτίθεται σε πεζές γυναίκες στο...

Παρά τις έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του αδίστακτου τσαντάκια που κινείται με ποδήλατο και επιτίθεται σε πεζές γυναίκες στο Βόλο, εκείνος χτύπησε για άλλη μια φορά και μάλιστα… εις διπλούν, αφού δεν αρκέστηκε στην αρπαγή της τσάντας!

Θύμα του άγνωστου προς το παρόν κακοποιού που έχει χτυπήσει τουλάχιστον άλλες δυο φορές τις τελευταίες ημέρες, ήταν μια 52χρονη πεζή την οποία πλησίασε με το ποδήλατό του και της άρπαξε την τσάντα μέσα στην οποία είχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες.

Όμως, τη στιγμή που έπαιρνε την τσάντα από τον ώμο της άτυχης γυναίκας, ο δράστης είδε ότι φορούσε στο λαιμό της ένα μενταγιόν με χρυσή αλυσίδα! Το τράβηξε βίαια κόβοντάς το και έσπευσε να εξαφανιστεί με το ποδήλατο! Η 52χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του κακοποιού, που όμως κατάφερε πάλι να εξαφανιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.