Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ... ΒΙΝΤΕΟ: ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΠΙΚΝΙΚ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΣΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΙΚΙΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ...!!!

Σε εικόνες που δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδες που επαινούνε την ΙΚΙΛ, φαίνεται πως συγκεντρώθηκαν πολλά άτομα –μεταξύ των οποίων και παιδ...

Σε εικόνες που δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδες που επαινούνε την ΙΚΙΛ, φαίνεται πως συγκεντρώθηκαν πολλά άτομα –μεταξύ των οποίων και παιδιά- στην περιοχή Ομερλί της Κωνσταντινούπολης και έκαναν το πρωινό τους ναμάζι. Το πλήθος κάνει μαζικά το ναμάζι του και ακολούθως ακούει τις ομιλίες.
Το άτομο που μιλά στο πλήθος τονίζει συχνά την λέξη ¨τζιχάντ¨. Στο τελευταίο τμήμα της ομιλίας του, εντύπωση προκαλεί η φράση του ¨Αλλάχ μου βοήθησε τους μαχητές που ασκούνε την τζιχάντ και υπομένουν και οδήγησε τους στην νίκη. Φύλαξε τους και κάνε τα πυρά τους να φτάσουν στο στόχο τους¨.
Ιστοσελίδα που παινεύει την ΙΚΙΛ , δημοσίευσε το βίντεο από την εκδήλωση που έγινε στην Κωνσταντινούπολη.
……………..
DHA 29/7/2014
Σχ : Είπαμε, είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι του Ισραήλ και της Τουρκίας. Και για το Ισραήλ σίγουρα κάνουν καλό εφορμώντας σε μουσουλμανικές χώρες. Για την Τουρκία μέλει να φανεί πως θα αποβεί η δράση τους. 
http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.