Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ "ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΥΠ" ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...!!!

Ένας Γερμανός κατάσκοπος συνελήφθη ως διπλός πράκτορας με την κατηγορία της κατασκοπείας κατά της ίδιας του της χώρας. Ο εκπρόσωπος της...


Ένας Γερμανός κατάσκοπος συνελήφθη ως διπλός πράκτορας με την κατηγορία της κατασκοπείας κατά της ίδιας του της χώρας. Ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίου Μέρκελ χαρακτήρισε την υπόθεση ως ένα «πολύ σοβαρό θέμα» και αρνήθηκε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sueddeutsche Zeitung, ο κατάσκοπος που εργαζόταν για τη γερμανική υπηρεσία πληροφοριών BND, είχε σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, συγκεντρώσει στοιχεία για την επιτροπή της γερμανικής Βουλής που διερευνά την κατασκοπεία από την αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών NSA, η οποία σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Σνόουντεν παρακολουθούσε Γερμανούς αξιωματούχους και πολίτες.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειχνε για τη συγκεκριμένη επιτροπή, κίνησε τις υποψίες των αρμοδίων που τον έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση. Αρχικά υποπτέυονταν ότι λειτουργούσε για λογαριασμό των Ρώσων, αλλά κατά πάσα πιθανότητα είχε προσεγγισθεί από τους Αμερικανούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας συναντήθηκε τουλάχιστον τρεις φορές στην Αυστρία με πράκτορες των ΗΠΑ, στο διάστημα μεταξύ 2012 -2104 και τους έδωσε εκατοντάδες απόρρητα έγγραφα για τα οποία πληρώθηκε 25.000 ευρώ σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, η οποία επικαλείται δικές της πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.