Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΠΡΕΖΟΥ" ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΚΕΪΤ ΜΟΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΨΗΔΕΣ!

Διακοπές σε ...κέντρο αποτοξίνωσης έκανε η Κέητ Μος και επέλεξε ένα μαγευτικό σημείο στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας. Η διάσημη καλονή β...


Διακοπές σε ...κέντρο αποτοξίνωσης έκανε η Κέητ Μος και επέλεξε ένα μαγευτικό σημείο στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας. Η διάσημη καλονή βρέθηκε στο  Lifeco Bodrum Well-Being Detox Center και οι τουρκικές εφημερίδες την φωτογράφισαν παρέα με φίλες της.

Ωστόσο η βρετανική εφημερίδα DailyMail αποκάλυψε χθες ότι η Μος επέστρεψε στο Λονδίνο, με μια φθηνή πτήση της Easy Jet -παρότι εκατομμυριούχος- και ήταν εντελώς μεθυσμένη.
Πολλοί επιβάτες στο αεροπλάνο «πρόδωσαν» την όμορφη συνεπιβάτιδά τους ποστάροντας την είδηση ότι ήταν εντελώς μεθυσμένη στο αεροπλάνο, παρά τις διακοπές αποτοξίνωσης...

Πολλές φωτογραφίες της Μος στο αεροδρόμιο της Τουρκίας την δείχνουν μόνη ενώ η DailyMail αναφέρει ότι έκανε σκάνδαλο θέλοντας να ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο και την υποβοηθούσε μια από τις αεροσυνοδούς της πτήσης.


www.iefimerida.gr

1 σχόλιο

  1. Το τι κουβαλάει ο καθένας μέσα του το ξέρει μόνο αυτός και η ψυχή του!!!
    ΑΙΣΧΟΣ που βγάζεται έτσι εύκολα συμπεράσματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.