Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

AΠΙΣΤΕΥTO BINTEO... ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ...!!!! ΥΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Η ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ... ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ...!!!

ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ... ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ!


ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ... ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ!

6 σχόλια

  1. Ααα ρε γαμησι που θελουν ειδικα αυτοι στο τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε και να ζούσε ο Λεωνίδας. Θα είχε γεμίσει ο καιάδας έως επάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο τέλος της πορείας οι συνήθεις πούστηδες και πουτάνες που ακολουθούν σαν σκυλάκια τους επιβήτορες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κωνσταντίνου του ανταρσύα που είναι..; Πως και το έχασε αυτό; Εγώ έχω ακόμη κινητό με πλήκτρα..Αφού έχει ο πακιστανός smartphone(1:04),ε τότε αυτό είναι ανάπτυξη,αχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ.....
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΞΕΧΥΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ!!!;;;;...ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!ΟΣΟ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το να παραμένεις θεατής ειναι αυτοκτονία... Πάντος, όσοι απο σας πάτε στο Α.Τ να ενεργοποιήσετε ομαδικά την εφαρμογή του άρθρου 120 ,ανοίξτε πρώτα και εκτυπώστε μία σελίδα που η οποία είναι(προκάτ) για ομαδική κατάθεση-ενεργοποίηση. Και αντικαταστήστε με αυτήν που θα εκτυπώσετε ,την πρώτη σελίδα της 11σέλιδης ιερής δηλώσεως που θα καταθέσετε .Η σελίδα αυτή , είναι σε pdf στην καρφιτσωμένη ανάρτηση που θα δείτε σε ετούτη εδώ την ομάδα .
    Πείτε του αξιωματικού που θα την παραλάβει να σας δώσει (οπωσδήποτε)επικυρωμένο αντίγραφο και να βάλει τη σφραγίδα της επικύρωσης στο κενό που υπάρχει στο κατω μέρος εκείνης της ***πρώτης*** σελίδας .Ενώ στο αρθρο 120 παράγραφος 2, το ιδιο το σύνταγμά μας, επιβάλει σε όλους τους πολίτες την ανυπακοή των νόμων που δεν είναι σύμφωνοι με αυτό. Και ειδικά , μας επιβάλει να καταδικασουμε και να πολεμήσουμε αυτούς απορριπτέους νόμους, μαζι και τον όποιον φυσικό αυτουργό που θα επιχειρήσει να επιβάλει την εφαρμογή των .
    O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.

    το επικυρωμένο αυτό αντίγραφο που παίνουμε , είναι(με ηδη δεδικασμένο ), δικαστική εντολή στα χέρια σας οπου έκτοτε ,θα μπορείτε νόμιμα και ουσιαστικά , να την χρισημοποιήτε όχι μόνον σε δικαστικές σας υποθέσεις ,αλλά και για .(κάθε χρήση (ο νοών νοείτο)).
    https://www.facebook.com/groups/239245542774063..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.