Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ... ΕΝ ΕΤΗ 2014 ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΓΑΣΤΡΕΝΕΡΙΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ...

Με έντονα τα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας «ξύπνησαν» το πρωί της Δευτέρας οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Αρχαία Πίσσα (Μιράκα) τ...


Με έντονα τα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας «ξύπνησαν» το πρωί της Δευτέρας οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Αρχαία Πίσσα (Μιράκα) του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, πολλοί από τους οποίους αναγκάστηκαν να επισκευθούν το Κέντρο Υγείας της περιοχής, προκειμένου να λάβουν ιατρική περίθαλψη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του patrisnews.com, από την περασμένη Κυριακή αρκετοί πολίτες της Αρχαίας Πίσσας είχαν παρουσιάσει τα κοινά συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας, ενώ χθες το πρόβλημα εντάθηκε ακόμα περισσότερο, καθώς ένα μεγάλο μέρος κι άλλων πολιτών παρουσίασε τα συγκεκριμένα συμπτώματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές, τουλάχιστον τριάντα άτομα φαίνεται να έπαθαν γαστρεντερίτιδα χθες και προχθές, με τις υποψίες αρκετών να στρέφονται προς το νερό της ύδρευσης καθώς τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι και λόγω της ζημιάς που έχει υποστεί ο αγωγός του Ερυμάνθου στη Μουριά, υδρεύονται από την παλιά γεώτρηση.

Οι υποψίες πως για την αδιαθεσία των κατοίκων της Αρχαίας Πίσσας ευθύνεται το νερό, προήλθαν από τη μία ύστερα από τη μαζική παρουσίαση των συμπτωμάτων σε άτομα που δεν είχαν έλθει σε επαφή μεταξύ τους και από την άλλη, λόγω της μη λειτουργίας της γεώτρησης για περίπου έναν χρόνο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το νερό να παραμένει στάσιμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κάτοικοι που παρουσίασαν τα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews.com, καλά στην υγεία τους ενώ ήδη η επιχείρηση ύδρευσης του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, χθες, μετά το περιστατικό προχώρησε στον καθαρισμό του νερού.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

giakoumelou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.