Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ.. 14ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ 12ΧΡΟΝΗ ΤΣΙΓΓΑΝΑ ΒΟΥΤΑΓΑΝ ΤΣΑΝΤΕΣ!!!

Από μικρές έκαναν «βουτιά» στην παρανομία δυο ανήλικες τσιγγανοπούλες ηλικίας μόλις 14 και 12 χρόνων, που έδρασαν σαν... έμπειροι τσαντάκ...

Από μικρές έκαναν «βουτιά» στην παρανομία δυο ανήλικες τσιγγανοπούλες ηλικίας μόλις 14 και 12 χρόνων, που έδρασαν σαν... έμπειροι τσαντάκηδες στη Λαμία! Πλησίασαν μια ηλικιωμένη γυναίκα ενώ περπατούσε, της άρπαξαν την τσάντα και το έβαλαν στα πόδια, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να διαφύγουν.

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ειδοποίησε αναστατωμένη η 84χρονη γυναίκα δίνοντας
την περιγραφή των δυο ανήλικων κοριτσιών, δεν άργησαν να τα εντοπίσουν. Οι δυο πιτσιρίκες είχαν πετάξει την τσάντα σε ένα σημείο όπου βρέθηκε μαζί με τα προσωπικά αντικείμενα και το άδειο πορτοφόλι της ηλικιωμένης. Από τα 35 ευρώ που η ίδια είπε ότι είχε μέσα, πάνω στις δύο ανήλικες βρέθηκε ένα μέρος και της αποδόθηκε.

Οι ανήλικες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου οδηγήθηκαν λίγο αργότερα και οι γονείς τους ηλικίας 33 και 46 χρόνων που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους. Γονείς και παιδιά οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθερα τα δυο κορίτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.