Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ!!! ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους εναντίον της διαθεσιμότητας-απολύσεων συναδέλφων τους οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Πανεπιστημίου της ...

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους εναντίον της διαθεσιμότητας-απολύσεων συναδέλφων τους οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Πανεπιστημίου της Πάτρας οι οποίοι παραμένουν με τις σκηνές τους έξω από την Πρυτανεία και το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποίησαν συλλαλητήριο κατευθυνόμενοι μέσω της Αγίου Ανδρέου στην εκδήλωση στο ξενοδοχείο Αστήρ στην Πάτρα για τον εορτασμό των 50 χρόνων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στην εκδήλωση μίλησαν πρώην Υπουργοί και Υφυπουργοί Παιδείας για τις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις, με συντονιστή τον Χ. Γαβρά, καθηγητή Ιατρικής Πανεπιστημίου Βοστώνης και πρόεδρο του Συμβουλίου Ιδρύματος του Πανεπιστημίου Πατρών. Συμμετείχαν οι πρώην υπουργοί και υφυπουργοί Παιδείας, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Απόστολος Κακλαμάνης, Γεράσιμος Αρσένης, Μαριέτα Γιαννάκου, Άννα Διαμαντοπούλου και Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Σε πολλά σημεία της οδού Αγίου Ανδρέου διεκόπη η κυκλοφορία των ΙΧ, ενώ στην περιοχή παρατάχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Βόμβα μεγατόνων από τον Γεράσιμο Αρσένη

Βόμβα μεγατόνων από τον Γεράσιμο Αρσένη. Είπε ότι τον απέπεμψε από Υπουργό ο Σημίτης μετά από απαίτηση Λαμπράκη για το πρόγραμμα των βιβλιοθηκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.