Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ Ζ.Μ. ΛΕΠΕΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ιστορικός ηγέτης των Γάλλων εθνικιστών Ζαν Μαρί Λεπέν, μετά την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του αντιπροέδρου το...


Στην αντεπίθεση πέρασε ο ιστορικός ηγέτης των Γάλλων εθνικιστών Ζαν Μαρί Λεπέν, μετά την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του αντιπροέδρου του κόμματος, που αποδοκίμασε δήλωση του κατά ενός σιωνιστή τραγουδιστή ως «βλακώδη πολιτικά» και «θλιβερή» και σα να μην έφτανε αυτό, «έκοψε» κιόλας το blog του Ζ.Μ. Λεπέν από την επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Μ.

Ο Λεπέν δημοσίευσε ανοικτή επιστολή προς την κόρη του και πρόεδρο του κόμματος, στην οποία αφού της υπενθυμίζει ότι και η ίδια έχει δεχθεί στο παρελθόν ανάλογες επιθέσεις για «φιλοναζισμό», ζητά να «αποκατασταθεί το όνομά του και να αρθεί η αδικαιολόγητη ζημιά που έγινε εις βάρος του, τονίζοντας ότι δεν σωπαίνει, καθώς αυτό θα τον καθιστούσε «ένοχο». Ο Λεπέν καταδικάζει την «προληπτική λογοκρισία» που, όπως λέει «αρμόζει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα» και τέλος καλεί το κόμμα να σταματήσει την προσπάθεια να μοιάσει στα άλλα κόμματα!

Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι τον πνίγει το δίκιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.